Janet Jackson i Justin Timberlake na dodjeli Grammyja

Janet Jackson i Justin Timberlake na dodjeli Grammyja
JANET JACKSON i Justin Timberlake, dvije zvijezde koje su prošlog vikenda skandalizirale čudorednu Ameriku, sudjelovat će na dodjeli glazbenih Grammyja u nedjelju kao što je bilo predviđeno, iako će svečanost biti emitirana na televiziji s malim vremenskim odmakom kako ne bi došlo do novog skandala.

"Dvoje pjevača sudjelovat će u nedjelju na 46. dodjeli Grammyja, kao što je i bilo predviđeno", izjavio je Ron Roecker iz Akademije koja dodjeljuje najvažnije američke glazbene nagrade. No kanal CBS, koji će prenositi svečanost, izvijestio nas je da će je emitirati s vremenskim odmakom", dodao je on.

Svečanost dodjele Grammyja tradicionalno se prenosi uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Janet Jackson trebala bi predati jednu nagradu na svečanosti u Los Angelesu, dok je Justin Timberlake nominiran u dvije ugledne kategorije: najbolji album godine za "Justified" i najbolji singl za "Where is the love", koji pjeva zajedno s grupom Black Eyed Peas.

Prošle je nedjelje u pauzi finala američkog nogometa, koji je privukao gotovo sto milijuna gledatelja, Timberlake u duetu s Janet Jackson otkrio desnu dojku pjevačice, koju je resio metalni ukras.

Izazvavši pravi nacionalni skandal, dvoje pjevača javno su se ispričali, dok su producenti s kanala CBS i MTV uvjeravali, iako ne baš uspješno, da s tim nisu imali ništa.

Američko povjerenstvo za komunikacije, koje je zaduženo i za poštivanje morala na malim ekranima, odlučilo je otvoriti istragu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara