Janica Kostelić ima novog dečka

Piše:
srijeda, 7.10.2009. 12:50
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Janica Kostelić ima novog dečka

Tekst: A.M.
Foto: Index
, AFP

KAD JE prekinula četverogodišnju vezu s Borisom Ivančićem, nagađalo se da je naša najtrofejnija skijašica pronašla novog dečka, a sada je to i potvrđeno. Naime, tjednik Story objavio je fotografije novopečenog para koji je izmjenjivao nježnosti u Münchenu na utakmici između Bayerna i Juventusa. "Ne želim to komentirati i nemam tu što komentirati", rekao nam je Ivica Kostelić kad smo ga pitali za komentar o novoj ljubavi njegove sestre Janice.

Fotografije na kojima su zagrljeni Janica i nepoznati muškarac potvrdila su nagađanja koja su krenula nakon što je Janica viđena početkom rujna na londonskom Oxford Streetu sa zgodnim muškarcem, baš u vrijeme kada je hrvatska nogometna reprezentacija igrala na Wembleyju. Iako na utakmici nisu viđeni, Janica i njezin novi odabranik šetali su najvećom trgovačkom ulicom britanske metropole. Držeći se za ruke, nekoliko puta su razmijenili i sočne poljupce, ne obazirući se na ostale prolaznike.

"Janica i ja više nismo zajedno i to je to. Ostali smo super prijatelji i nemamo više što za reći"

Nekoliko tjedana nakon, novopečeni par pojavio se u jednom zagrebačkom kafiću, a zatim i na ručku u restoranu "Stari fijaker", u samom centru Zagreba. Iako se nagađalo da je Janica nakon prekida s Borisom ostala živjeti u njegovoj rodnoj Rijeci gdje je otvorila i kozmetički salon, čini se da da toga ipak nije došlo. Kako tvrdi tjednik, Janica se vratila kući, odnosno preselila se u svoj stan u Gračanima.

"Janica i ja više nismo zajedno, i to je to. Ostali smo super prijatelji i nemamo više što za reći", izjavio je Boris nakon prekida. Da su se zaista razišli u prijateljskim odnosima dokazuje i činjenica da je Boris, baš kao i Janica, ubrzo nakon prekida pronašao novu djevojkom s kojom je već započeo zajednički život. Koliko dugo će Janičin novi dečko ostati anoniman javnosti, ne znamo, ali poznavajući Janicu ubrzo bi ga mogla predstaviti sveopćoj javnosti.