Jelena Perčin: Mama mi kaže da sam nepopravljiva lola, mogu tulumariti do besvijesti

KLJUČNI PODACI
  • "Kod mene uvijek ima `spize` i pun je frižider"
  • "Kontinuirano sam pod stresom, više se ni ne trudim to rješavati, to je moje prirodno stanje"
  • "Nisam ljubitelj alkohola, ne volim taj okus"
Piše: A.A.
subota, 29.10.2011. 01:01
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jelena Perčin: Mama mi kaže da sam nepopravljiva lola, mogu tulumariti do besvijesti

Foto: Borna Čavrag/Index

JELENA PERČIN je došla na frizuru i šminkanje potpuno prirodnom kozmetikom u kutak namijenjen toj svrsi na Eko etno modnoj platformi. Lijepa glumica nam je otkrila kako voli uljepšavanje, ali baš nema previše vremena za to, pogotovo otkako je postala majka, ali nikako nije ovisna o make-upu. "Nisam frik koji ni do dućana ne može izaći bez šminke", kaže.

Budući da i sama voli sve prirodno i domaće, Jelena je uživala na Eko etno sajmu te nam otkrila kako i u hrani preferira taj stil. "Odrasla sam u takvom okružju, a i mojim se domom šire domaći mirisi, svakodnevno kuham. Kod mene uvijek ima `spize` i pun je frižider. Nemam neko omiljeno jelo, volim svašta kuhati, a veliki sam mesojed. Nemam neke svoje tajne recepte, tko god pita, dijelim, nema problema", rekla nam je Jelena koja, ako je suditi po sjajnoj liniji, ipak ne pretjeruje s hranom."Bila sam potpuna divljakuša, dečko s likom djevojčice"

Pitali smo glumicu i padaju li joj teško tmurni kišni dani, no ona kaže kako to ne utječe na nju: "Loše raspoloženje mi nije uvjetovano vremenom, više događajima u životu". A budući da joj se puno toga događa, osobito na poslovnom planu, uvijek živi pod pritiskom. "Kontinuirano sam pod stresom, više se ni ne trudim to rješavati, to je moje prirodno stanje. Kino me najviše opušta, i kavica s prijateljicama", rekla nam je glumica.

Jelena nam je otkrila i kakva je bila u mladim danima. "Bila sam potpuna divljakuša, stalno sam visjela sa stabala, pravi vođa čopora. Bila sam dečko s likom djevojčice, imala sam dugu plavu kosu, ali sam bila jako vrckasta, više sam igrala nogomet, nego gumi-gumi", kaže. Ni u pubertetu se nije smirila već je nastavila sa zabavom tulumareći kad god je se za to pružila prilika. "Uvijek sam bila za tulumarenje, mama mi i danas kaža da sam nepopravljiva lola i da mogu tulumariti do besvijesti. I još uvijek je tako, volim plesati, izlaziti. Ali nisam ljubitelj alkohola, ne volim taj okus. Volim slatkaste stvari, likerčiće neke, ali nije mi fino ostali alkohol, tako da ne patim od mamurluka, za sada", smije se Jelena. Osim nje, na uljepšavanju su bile i Maja Vučić, Ecija Ojdanić i Nataša Dangubić.