Jennifer Aniston: John Mayer ju je primio nazad jer čeka njegovo dijete?

Piše:
utorak, 21.10.2008. 16:02
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jennifer Aniston: John Mayer ju je primio nazad jer čeka njegovo dijete?

BIVŠA je "prijateljica" Jennifer Aniston, kako prenosi australski tjednik, trudna. Glumica koja je prije tjedan danas ponovo započela ljubavnu romansu s pjevačem Johnom Mayerom dobila je nastavak priče. Par je prošli tjedan viđen na aerodromu u Los Angelesu kako izmjenjuje poljupce i nježne dodire. Jennifer koja iza sebe ima propali brak s Brad Pittom, ali ne i toliko željeno dijete, napokon je ostvarila svoje snove; postat će majka.

Izvor blizak paru rekao je da Jennifer nikad nije htjela biti samohrana majka, da je dijete željela podići isključivo unutar obitelji, no budući da je Jennifer u veljači napunila 39 godina, bilo je krajnje vrijeme da se "baci na posao". I očito joj je uspjelo. Glumica poznata po tužnim i dramatičnim prekidima uvijek je bila ona koja je ostavljena. Ovog puta nije htjela ništa prepustiti slučaju.

Svjedoci koji su vidjeli glumicu nakon objave o pomirenju s glazbenikom Johnom Mayerom tvrde kako se neprestano držala i nježno dragala po trbuhu. Prijatelji para otkrili su kako je Jennifer tražila i određene promjene koje je izazvalo njezino nove stanje. Naime, glumica od oca svoga budućeg djeteta zahtjeva da prestane pušiti i piti alkohol. Johnu to očito nije teško palo, te joj je nekoliko dana kasnije posvetio nekolicinu ljubavnih pjesama napisanih njoj u čast. Jennifer je bila nevjerojatno dirnuta Johnovom romantičnom stranom. Sudeći prema trenutnom razvoju situacije, Jennifer su napokon procvale ruže na ljubavnom planu.

S.C.
Foto: Guliver/Getty