Jennifer Lopez i Marc Anthony u Las Vegasu obnovili bračne zavjete

Piše:
ponedjeljak, 13.10.2008. 09:19
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jennifer Lopez i Marc Anthony u Las Vegasu obnovili bračne zavjete

VIŠE od četiri godine nakon što su se vjenčali, latino diva Jennifer Lopez i njezin suprug Marc Anthony, protekle su nedjelje u Caesars Palaceu u Las Vegasu obnovili svoje bračne zavjete. Ceremonija, koja se održala u renoviranom penthouseu Forum Towera, tekla je pod "redateljskom palicom" svećenika Steven Smitha, dok su prisutni bili samo dvoje bliskih prijatelja ljubavnog para koji su poslužili kao svjedoci događaja. Istoga dana bračne su zavjete obnovili igrač New York Metsa, Carlos Beltranand i njegova supruga Jessica.

Jennifer i Marc u Las Vegas su otišli kako bi proslavili Marcov četrdeseti rođendan. Tamo su nabasali na svoje prijatelje Carlosa Beltrananda i njegovu suprugu Jessicu. Marcov su rođendan proslavili skupocjenim Dom Perignon Rose šampanjcem uz privatnu večeru, a kasnije su se zaputili na partiju ruleta u hotelski casino. "Marc je, odmah po dolasku za stol, počeo dobivati novac i stalno je ponavljao kako mu je to sretna večer koja je krenula sve bolje i bolje", ispričala je prijateljica para koja je s njima provela tu večer. 

Kasnije je grupica otišla na koncert grupe Pussycat Dolls, a zatim i u noćni klub Pure gdje je Jennifer rezervirala tri stola. U klubu su ostali od ranih jutarnjih sati kada su Jenny i Marc te Carlos i Jessica odlučili naći svećenika i obnoviti bračne zavjete, a sama se ceremonija održala u hotelskom apartmanu. "To je bila mala, ali jako slatka ceremonija. Jennifer i Anthony pričali su o tome koliko se zapravo vole, pri čemu su često koristili riječ 'zauvijek'", ispričao je svjedok događaja.

Scijentoligija - da ili ne?

Max i Emme, nedavno rođeni blizanci latino pjevačice, također su sudjelovali u ceremoniji, a za njih se brinula Jenniferina mama. Lopez je nedavno izjavila kako ne bi imala ništa protiv toga da joj djeca pohađaju scijentološku školu, da u scijentologiji ne vidi ništa loše i da jednog dana možda pošalje svoje nasljednike upravo u tu školu. Pjevačica se, s druge strane, ne smatra pripadnicom te sekte. "Ne, nisam član tog društva, ali znam sve o tome i ne smatram to lošim. Štoviše, oni su doveli tehnologiju na toliki stupanj da bi se ostale religije mogle posramiti. I zašto onda ne bih poslala svoju djecu njima na daljnje obrazovanje?", objasnila je.

K.H.
Foto: Guliver/getty Images