Jessica Simpson potukla Beyonce i Christinu

Piše:
ponedjeljak, 12.4.2004. 18:41
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jessica Simpson potukla Beyonce i Christinu

U IZBORU muškog časopisa Maxim, u Europi relativno nepoznata Jessica Simpson osvojila je prvo mjesto u izboru za 100 najljepših i najuspješnijih žena u protekloj godini.

Jessica, inače zvijezda američkog reality showa "Newlyweds" i pop pjevačica, tako je potukla sveprisutne pjevačice Beyonce, Christinu Aguileru, kao i manekensko-tenisku ljepoticu Anu Kournikovu.

Maxim svake godine organizira izbor 100 žena koje su svojom ljepotom ali i uspjehom na televiziji, filmu, glazbi, modi i sportu. Iz uredništva Maxima tvrde kako sve žene na popisu "Hot 100" imaju najmanje jednu zajedničku osobinu: njihove karijere najavljuju velike stvari koje tek dolaze.

Jessica Simpson je svoj dosadašnji vrhunac popularnosti dostigla zahvaljujući MTV-evom reality showu "Newlyweds", nakon čega je njezin album "In the skin" prodan u multimilijunskoj nakladi.

"Velika mi je čast biti odabrana za broj 1. na Maximovoj listi "Hot 100". Ja sam u duši prava cura, pa mi je zato i ugodno što sam dobila ovakvu potvrdu od dečkiju." - izjavila je Jessica komentirajući Maximov izbor.

Druga na Maximovoj listi "Hot 100" je R&B pjevačica Beyonce Knowles, a treća je njezina kolegica Christina Aguilera, koja je prošle godine bila na prvom mjestu.