Jimmy Jump – najveći freak Eura?

Piše:
ponedjeljak, 5.7.2004. 19:22
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jimmy Jump – najveći freak Eura?

ČOVJEK koji je "streakerskom" metodom u nedjeljnom finalnom susretu EP-a uspio do suza nasmijati ljubitelje nogometa, na majici je nosio adresu svoje Internet stranice - www.jimmyjump.com.

Iako se navijačima Portugala utrčavanje "uljeza" u teren u 67. minuti utakmice vjerojatno i nije previše svidjelo, vjerujemo da se malo tko nije nasmijao gledajući mladolikog Španjolca koji preko terena u finalu EP-a bježi od djelatnika osiguranja.

I najveća portugalska nogometna zvijezda Luis Figo nakratko je postao dio Jimmyeve šale, kad ga je "streaker" u trku pogodio zastavom španjolske Barcelone. Figo je, naime, upravo iz Barcelone prešao u "zvjezdani" Real i time zadobio trajne antipatije Barcinih navijača.

Nakon što je ostavio zastavu Figu za uspomenu, Jimmy je u punom trku praćen najmanje petoricom djelatnika osiguranja utrčao u grčki gol. Izraz sreće na njegovom licu bio je vidljiv "iz aviona". Kad su ga iznosili s terena, Jimmy je oduševljeno mahao kamerama.

Španjolski "streaker" na majici je nosio URL www.jimmyjump.com – adresu svoje osobne stranice.

Posjet njegovoj stranici (koja je malo usporena, reklama je izgleda ipak upalila) otkriva kako se radi o vrsnom "streakeru", čiji je životni cilj pojaviti se na što više velikih javnih manifestacija, sportskih događaja ili jednostavno jet-set okupljanja, te se na tim mjestima fotografirati sa slavnim osobama.

Ako ste jučer kojim slučajem propustili Jimmyev "show" na stadionu Luz, video clip od 40 sekundi možete downloadati ovdje.