Jordan - bujno iznenađenje u reality showu

Piše:
nedjelja, 11.1.2004. 17:46
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jordan - bujno iznenađenje u reality showu

VJEROJATNO najpoznatija pripadnica britanskog jet-seta koja se u tom društvu nalazi samo zato što je potrošila par tisuća funti na povećanje grudi do ogromnih proporcija, Jordan, pridružila se nekolicini slavnih osoba u reality showu ITV-a "Im a celebrity, get me out of here".

Bujna plavuša koju britanski tabloidi zlobno svrstavaju u "silikonski jet-set" prihvatila je ponudu ITV-a po kojoj mora provesti neko vrijeme pred kamerama usred australske pustoši u zanimljivom društvu - bivšoj zvijezdi Sex Pistolsa Johnu Lydonu, nogometašu Stanu Collymoreu i još nekolicini Britanaca dovoljno poznatih široj javnosti da privuku veliku gledanost.

ITV-ev glasnogovornik je pristanak Jordan na sudjelovanje u showu komentirao riječima: "Oduševljen sam što nam dolazi Jordan, upravo dovršavamo rad na njezinom ugovoru."

Ne sumnjamo kako će u ugovoru naročito dobro biti definirana odjeća u kojoj će Jordan pokazivati svoje "adute" pred kamerama, po čemu je ionako najpoznatija.

Bivša djevojka nogometaša Dwighta Yorkea i majka njegovog sina navodno je  dobila 100,000 funti za potpisivanje ugovora s ITV-em.

Popularnost showa "Im a celebrity..." u zadnje je vrijeme počela padati, vjerojatno zato što se niti jedna prava zvijezda s dovoljno novca ne želi ponižavati pred milijunskim auditorijem, ali dolazak Jordan zasigurno će showu privući puno ovih gledatelja.