Jordan kao zaštitni znak Dana seksualne predigre

Piše:
četvrtak, 17.7.2003. 11:57
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jordan kao zaštitni znak Dana seksualne predigre

KAO ŠTO priliči njegovom nazivu dan pettinga slaviti će se u Engleskoj 24 sata prije već tradicionalnog Dana orgazma koji "pomaže ženama u boljem seksualnom užitku".

Glavna zvijezda te nove fešte biti će ljepotica s ogromnim silikonskim grudima koja će tom prilikom obznaniti rezultate do sada najveće provedene ankete o predseksualnim aktivnostima.

 1000 muškaraca i žena u dobi od 17 do 35 godina otvoreno je govorilo o erotskoj predigri, a Jordan tvrdi da su činjenice šokantne čak i za nju.

Ona objašnjava da je seks bez uvoda kao "toast bez putera" i zgražava se odgovorima anketiranih da sve manje koriste predigru.

Jestseterica s tamnoputim vanbračnim djetetom najavila je izlazak svoje autobiografije u kojoj će navesti sva imena svojih dosadašnjih slavnih ljubavnika.

Zbog toga je tabloid "Sun" brzo pozvao sve dečke koji su gostovali u njenom krevetu da ispričaju svoju verziju o njihovoj kratkotrajnoj vezi prije nego što to pročitaju u knjizi. Njegovi novinari očekuju pravu navalu telefonskih poziva.