Jordan priznala da nije spavala s Beckhamom

Piše:
četvrtak, 12.2.2004. 11:41
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jordan priznala da nije spavala s Beckhamom KADA je silikonska jetseterica najavila da će u svojoj autobiografiji jedno poglavlje posvetiti slavnom i bogatom nogometašu svi su pomislili da je i on bio jedan od njenih brojnih ljubavnika.

Njeni susreti s poznatim nogometašima uglavnom bi završili u krevetu pa joj je tamnoputi Dwight Yorke napravio vanbračnog sina. Dječak je rođen slijep i dok mama tulumari po noćnim klubovima prepušten je na čuvanje baki.

Pod pritiskom Beckhamovih odvjetnika koji su joj zaprijetili velikom odštetom zbog laži Jordan je brzo otkrila da s Davidom nije imala ništa, ali je ipak dolila malo ulja na vatru.

Ispričala je kako su se njih dvoje upoznali prije četiri godine na nekoj fešti i brzo je došlo do "kemije". Tvrdi da bi se brzo poljubili i "sve ostalo" da pola metra od njih nije stalno stajala njegova supruga Victoria.

Ona joj se već ranije zamjerila jer joj navodno jednom prilikom preotela dečka pa ju je Jordan proglasila "običnom kujom". Victoria joj nije ostala dužna pa joj je posvetila pjesmu "Tko je pustio kuju s lanca".

Cijela ova aferica oko Beckhama prsatoj ljepotici poslužit će kao dobra reklama za prodaju knjige u kojoj će biti spomenuti brojni engleski slavni muškarci.

Ako već nije spavala s njima nova spisateljica može navesti da je samo maštala o njima. Kao i o oženjenom Davidu.