Justin Timberlake ponovo kao školarac

Piše:
subota, 11.6.2005. 18:37
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Justin Timberlake ponovo kao školarac

NAKON što su mu odstranili kvržice iz grla, liječnici su popularnom pjevaču zabranili svaki govor. No, Justin se snašao i po cijeloj je kući postavio školske ploče kako bi s poslugom i gostima mogao komunicirati ispisivanjem poruka kredom.

Pod utjecajem svoje partnerice Cameron Diaz, i on bi jednog dana želio postati hollywoodska zvijezda. Za sada se, zahvaljujući Cameroninoj ulozi u "Shreku" u kojem sinhronizira princezu Fionu, Justin ogrebao "samo" za glasovnu ulogu kralja Arthura.

Svoje glumačke sposobnosti pokazat će u filmskoj verziji života pjevača Eltona Johna, a navodno se već izborio i za neke promjene u scenariju. Pop pjevač je tražio da se ubaci što više "divljih" scena s raskalašenih Eltonovih zabava iz 70-tih godina, koje su bile ispunjene seksom i drogom.

Odluče li se jednog dana hollywoodski producenti snimiti film o Justinu, u scenariju sigurno neće izostati scena kakve je on poželio snimati u film o Eltonu Johnu.

Da je tome tako svjedoči njegov famozni duet s Janet Jackson kojoj je Justin pred milijunima šokiranih TV gledatelja otkrio golu dojku.