Kako je Borut Mihalić "isfurao" Nikolinu Pišek?

Piše:
subota, 10.5.2008. 18:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kako je Borut Mihalić "isfurao" Nikolinu Pišek?

VODITELJICA Nikolina Pišek, nakon prošlomjesečne blamaže jer je zajedno s dečkom Kristijanom Curavićem privedena zbog prebrze vožnje i tako završila u policijskoj postaji u Jajcu, ovog mjeseca "osvjetljava si obraz" vraćanjem pred objektive na raznim modnim eventima.

Danas su se u prostorijama Varteksa na središnjem zagrebačkom trgu zgodne voditeljice Nikolina Pišek i Iva Bagić "bacile u ruke" stilistu Borutu Mihaliću koji je za njih tom prilikom osmislio "neutralni" imidž u casual odjeći modnog branda Marc O'Polo .

"To su bazični modeli koji se super mogu kombinirati s ostatkom odjevnih predmeta. Inače nosim takvu odjeću jer je ugodna i svaki dio nje se može spojiti s nekim drugim stilom što uvijek super ispadne", rekla je Nikolina koju je Borut vidio u crnoj i bež kombinaciji nove O'Polove kolekcije.

"Meni je jako zanimljivo vidjeti kako će me drugi isfurati"

"Meni je taj cijeli make over bio interesantan utoliko što sebe ponekad ne vidim u takvim kombinacijama. Prema tome, kad me netko drugi ide 'isfurati' i kad me vidi na neki drugačiji način meni je to jako zanimljivo. Iskreno, ja se ne vidim u nekim stvarima koje je Borut izabrao, ali zgodno mi je nekome se tako predati u ruke pa čekati što će se dogoditi", rekla je Nikolina kojoj odjeća za ovu reklamnu kampanju koju je nosila nije poklonjena.

L.V.
Foto: Index