Kako je Stephan Macchi u Sarajevu postao "Bosanska tegoba"

KLJUČNI PODACI
  • Vlasnik restorana odmah je shvatio da Stephanove kriterije nitko ne može zadovoljiti
  • Kuharu se u Sarajevu pridružio i stari prijatelj iz Francuske
Piše:
petak, 4.3.2011. 11:03
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kako je Stephan Macchi u Sarajevu postao "Bosanska tegoba"

Foto: RTL

DA SUZE nisu pokazatelj samo žalosti ili bijesa, Stephan Macchi je shvatio na ovotjednom snimanju u Sarajevu. Pozitivna atmosfera i smijeh rasplakali su gastro stručnjaka, ali i cijelu ekipu Jezikove juhe, koja marljivo snima sve Stephanove korake treću sezonu zaredom.

Već prvoga dana Stephan Macchi je dobio novi nadimak  i postao "Bosanska tegoba". Čim ga je ugledao, vlasnik restorana "Inat kuća" zaključio je kako se nije rodila osoba koja bi zadovoljila "velikog" Stephana Macchia. Jer, osim što mu se nije svidjela hrana u restoranu, razočaravajuće su bile i domaće pite koje je kuhar pripremio posebno za gosta iz Zagreba. "Previše sirove iznutra, prepečene izvana", bio je jedini Stephanov komentar. "Bosanska tegoba" odlučio je postrojiti veselu ekipu zaposlenu u restoranu, a završne večeri pripremio je vrlo zanimljiv jelovnik, prepun marokansko-alžirskih specijaliteta.



Kada se Stephanu u kuhinji pridružio stari prijatelj iz Francuske, Eric, ispalo je da su dvojica vrhunskih kuhara i veseli zaposlenici u sarajevskoj kuhinji savršena kombinacija za puno smijeha i uspješnu završnu večer još jedne epizode treće sezone "Jezikove juhe", koja će u ožujku početi sa emitiranjem na RTL-u. Nakon Sarajeva Stephan je krenuo put Zenice, u nove restoranske pobjede!

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije