Kate Winslet kao seksi zavodnica u novom Glamouru

KLJUČNI PODACI
  • Kate je mrzila komplimente koje je dobivala zbog lijepog lica
  • U noći u kojoj je dobila Oscara osjećala kao da je dobila sve moguće nagrade
  • Najvažnije joj je da nauči djecu da cijene to što su povlaštena
Piše: A.A.
srijeda, 2.3.2011. 13:44
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kate Winslet kao seksi zavodnica u novom Glamouru

Foto: Glamour

KATE WINSLET pokazala je svoju seksi stranu u novom broju Glamoura. Lijepa glumica pozirala je u seksi kombinacijama koje su naglašavale njezinu ženstvenost i seksipil. naglasila je odličnu liniju i vitki struk, no isto tako priznala i kako nije oduvijek imala idealnu težinu.

"Kada sam bila puno teža, ljudi su mi govorili da imam prekrasno lice. Bio je to gorak kompliment, jer kao da su htjeli reći kako ono ispod vrata ništa ne valja", izjadala se glumica. Ona je sada zadovoljna svojim izgledom i kaže kako nikada ne bi išla na neku plastičnu operaciju.

Kate se osvrnula i na jednu od najvećih večeri u svom životu, onu kada je 2009. godine dobila Oscara. "Bila sam dijete koje nikada ni u čemu nije bilo prvo. Misam mogla najviše skočiti ili najbrže trčati. Tako da sam se, kada sam dobila Oscara, osjećala kao da sam osvojila sve nagrade u jednoj noći", ispričala je lijepa Kate.

Prošle se godine rastala od supruga Sama Mendesa, s kojim ima djecu. Upravo su joj oni najvažniji u životu. "Bitno mi je da im usadim neke prave vrijednosti. Želim da znaju koliko su sretni zbog svega što imaju. Kada, na primjer, lete prvom klasom, želim da znaju da je to povlastica. I mislim da mi to uspijeva. Često od osoblja u avionu čujem kako imam krasno odgojenu djecu i tada bih se najradije rasplakala od ponosa", kaže Kate.