Katie Holmes otkriva planove za budućnost: Okrećem potpuno novo poglavlje u životu

KLJUČNI PODACI
  • Katie će prihvaćati i one uloge kojih se ranije bojala
  • Planira put oko svijeta sa Suri
  • Namjerava se baciti i u dizajnerske vode
Piše: A.A.
srijeda, 19.10.2011. 11:03
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Katie Holmes otkriva planove za budućnost: Okrećem potpuno novo poglavlje u životu

Foto: JLP

KATIE HOLMES je otkrila novinarima da se nikada nije bolje osjećala u životu te da je spremna za potpuno novo poglavlje u kojemu planira puno toga iskusiti. Željela bi proputovati svijet sa svojom kćeri Suri te početi pokoji novi posao.

"Voljela bih izgraditi dizajnerski posao, ali polako, nigdje mi se ne žuri. Prihvaćat ću nove uloge, koje se ranije ne bih usudila, okrećem potpuno novo poglavlje", kaže glumica, koja je u braku s Tomom Cruiseom. Katie dodaje kako razmišlja i o tome da se riješi mobitela. "Bilo bi prekrasno koristiti samo staromodni telefon. Dođeš u ured, obaviš pozive i nastaviš sa svojim danom", rekla je glumica.

Katie je otkrila i kako je sretna što njezina Suri raste okružena izrazito talentiranim ljudima. "Kad si u ovom poslu, uspijevaš uskladiti karijeru i majčinstvo jednostavno zato što moraš. Ali Suri je zato okružena nevjerojatno talentiranim ljudima, koji su najbolji u onome što rade, ljudima o kojim sam ja sanjala da ću surađivati s njima kad sam bila djevojčica", rekla je glumica.