Katie Price i Alex Reid planiraju vjenčanje

Piše:
utorak, 2.2.2010. 21:24
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Katie Price i Alex Reid planiraju vjenčanje

Tekst: P.R.
Foto: JLP

STARLETA Katie Price najavila je skorašnje vjenčanje s dečkom, pobjednikom britanskog "Celebrity Big Brothera" Alexom Reidom.

Par planira svadbu, selidbu i proširenje obitelji

"Ove ću se godine udati za Alexa i roditi mu djecu", izjavila je Katie za časopis OK. "Alex je pravi gospodin, savršen u svakom pogledu i žao mi je što ga nisam ranije srela. On je jedini muškarac s kojim bi dijelila imovinu i s kojim ću se useliti u zajedničku kuću", dodala je zaljubljena Katie.

Svoju ljubavnu sreću s medijima je podijelio i Alex. "Trebam Katie, ne zbog njezine slave nego zbog nje same", izjavio je Alex za časopis Star. "Katie je ona prava, sto posto. Ovo je fantastičan početak nove godine", dodao je i rekao kako ipak ne želi otkriti kako će i gdje službeno zaprositi buduću mladu.

Katie i Alex se vole unatoč svemu

Vijest o zarukama je neočekivana s obzirom na nedavne svađe oko Alexova ponašanja u Big Brother kući. On se ukućanima hvalio kako mu je starleta dala već na prvom spoju, a to nije bila jedina pikanterija iz njihova privatnog života koju je podijelio s cijelom Britanijom. "Ionako je slavan samo zato što je sa mnom i cijelo vrijeme radi upravo suprotno onome što sam ga molila", govorila je prije desetak dana bijesna Katie.
 
Prijetila je i da će svog dragog ostaviti čim izađe iz realityja, no to se ipak nije dogodilo. Izgleda da se ni oni sami ne mogu odlučiti što žele. Možda je to prava ljubav, a možda mu je Katie oprostila sve grijehe nakon poveće svote novca koju je zaradio kao pobjednik u ovoj sezoni "Big Brothera".