Kunogorec: Dinamo i ovog ljeta ulaznice za kvalifikacije LP (pro)daje za siću!

KLJUČNI PODACI
  • Dinamo će za uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv bugarskog Ludogoreca (25. srpnja), vjerojatno prodavati ulaznice po cijenama od jedne i deset kuna
  • Isti recept uspješno su primijenili i prošlog ljeta na utakmicama protiv Nefčija i Helsinikija
Piše: Z.A.
četvrtak, 28.6.2012. 16:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kunogorec: Dinamo i ovog ljeta ulaznice za kvalifikacije LP (pro)daje za siću!

Foto: Damir Krajač/Cropix

POUČENI velikim uspjehom prošlogodišnje akcije "Liga prvaka za kunu", na Maksimiru su na korak od odluke da i ovih ljetnih mjeseci, kada je Zagreb zbog užarenog asfalta i godišnjih odmora pust, tribine stadiona protiv neatraktivnih protivnika u kvalfikacijama za Ligu prvaka, napune najpopularnijim cijenama ulaznice.

Ljeto 2011.: Mamić mami publiku novom neviđenom akcijom: Gledaj Dinamo za kunu!

Dinamo je prošlog ljeta ulaznice za utakmice 2. i 3. pretkola LP protiv Nefčija i Helsinikija naplaćivao po jednu kunu (istočna i sjeverna tribina), dok je ulaz na Zapad koštao 10 kuna.

U Dinamu su nam potvrdili kako upravo zbog tih razloga ozbiljno razmatraju da recept koji su uspješno primjenili prošlog ljeta, ponove i za utakmicu protiv bugarskog prvaka Ludogoreca, prve Dinamove prepreke na ovogodišnjem putu za Ligu prvaka.

Ukoliko se u klubu službeno odluče da će cijene za Ludogorec biti poput onih prošlog ljeta, Maksimir će biti pun već za uzvratnu utakmicu 2. pretkola LP, koja se igra 25. srpnja.