Kylie Minogue u ulozi seksi konobarice

Piše:
srijeda, 1.8.2007. 14:26
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kylie Minogue u ulozi seksi konobarice

U BOŽIĆNOM izdanju serije "Dr Who", koja u Velikoj Britaniji ruši rekorde gledanosti, gostovat će Kylie Minogue, koja je ovih dana snimila prve kadrove. U ulozi seksi konobarice bila je toliko uvjerljiva da su gosti hotela kraj kojeg je pjevačica snimala upravo od nje naručivali pića. Kylie im, naravno, nije nosila pića, već se smijala i objašnjavala kako je na glumačkom, a ne konobarskom zadatku.

"Oprostite, draga, je li prekasno za jednu šalicu čaja?", upitao je stariji gospodin australsku zvijezdu odjevenu u konobaricu. Kylie se samo nasmijala i objasnila čovjeku kako uniformu nosi za potrebe snimanja posebnog nastavka popularne serije "Dr Who", u kojoj će odigrati epizodnu ulogu. Na snimanju se sprijateljila s Davidom Tennantom, glavnim glumcem u seriji, te je, poznavajući novinare, preduhitrila navode o ljubavi: "David i ja smo samo prijatelji. On je predivan čovjek i glumac, počašćena sam što glumim s njim. Ali samo to."

"Romale, Romali" postao "Power You, Power Me"

Već smo pisali kako Kylie razmišlja o otkupu autorskih prava za pjesmu "Romale, Romali", a danas se u medijima pojavila vijest kako je pjesma snimljena i najvjerojatnije će se naći na njezinom povratničkom albumu, prvom nakon višegodišnje borbe s rakom dojke. Hit srbijanske pjevačice Ane Nikolić u Kylienoj verziji postao je "Power You, Power Me", a bit će objavljen ukoliko se riješi pitanje autorskih prava. Naime, jedna turska pjevačica također je otkupila pjesmu, a Kylie će je objaviti ukoliko "Romale, Romali" ne postane hit u Turskoj.

D.K.
Foto: BBC