Lana Banely o ulasku u finale Plesa sa zvijezdama: Ovo mi je najljepši rođendanski poklon!

KLJUČNI PODACI
  • "Mislim da sam u ovoj emisiji dala ne sve od sebe, nego daleko više nego što sam uopće mislila da negdje u sebi mogu pronaći", kaže Martina
  • "Finale će biti jako borbeno", prognozirao je Marko
Piše: I.M.
nedjelja, 11.12.2011. 09:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Lana Banely o ulasku u finale Plesa sa zvijezdama: Ovo mi je najljepši rođendanski poklon!

Foto: HTV

DOK SU nakon polufinalne emisije "Plesa sa zvijezdama" Lana Banely i Marko Tolja slavili zbog ulaska u finale, Martinu Tomčić, najbolju u polufinalu prema bodovima žirija, uhvatila je sjeta nakon ispadanja iz showa.

"Mislim da sam u ovoj emisiji dala ne sve od sebe, nego daleko više nego što sam uopće mislila da negdje u sebi mogu pronaći. Blago sam predosjećala ovakav rasplet. Nisam tužna, nisam razočarana, zapravo sam onako malo sjetna, ali se osjećam vrlo ispunjeno i zadovoljno kad vidim do kuda sam dogurala", rekla je Martina. Komentirajući glasove žirija i gledatelja, dodala je kako je "uloga žirija da daje smjernice glasačkom tijelu, međutim, reality show nije ovdje zbog žirija već zbog glasačkog tijela koje u konačnici presuđuje tko ide dalje". "Dojmovi nakon svih sedam emisija? Bilo je naporno, iscrpljujuće, ali i ispunjujuće", dodala je Martina.

Lana Banely: Nakon prvog plesa situacija je bila poprilično zabrinjavajuća, ali ja sam borac!

Presretna zbog plasmana u samo finale, Lana je nakon polufinalne emisije rekla kako joj se ispunila rođendanska želja. "Jučer mi je bio rođendan i ovo mi je najljepši rođendanski poklon. Nakon prvog plesa situacija je bila poprilično zabrinjavajuća, ali ja sam borac! Rekla sam sebi - sad taj paso idem kroz glavu, na sve ili ništa! Hvala publici i svim glasačima koji su prepoznali taj trud i koji su nas nagradili svojim glasovima i zbog njih smo u finalu", rekla je oduševljena Lana.

Marko Tolja: Bilo je grešaka u plesu, ali držali smo se koliko smo mogli i drago mi je da smo u finalu

Plasman u samo finale osim Lane izborio je i Marko Tolja, koji je u subotnjem polufinalu plesao pod temperaturom. "Toliko sam iscrpljen, plesao sam pod temperaturom. Bilo je grešaka u plesu, ali držali smo se koliko smo mogli i drago mi je da smo u finalu. U finalu plešemo tango i jive", kazao je Marko. "Osjećaj za zadnju emisiju? Nemam osjećaj! Lana je stvarno pokazala najveći napredak od prve emisije do sada tako da će biti jako borbeno", prognozirao je Marko.