Lana Klingor ljubavni brodolom zaboravlja uz manekena Samsona

Piše:
srijeda, 4.6.2008. 11:30
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Lana Klingor ljubavni brodolom zaboravlja uz manekena Samsona

MLADA majka Lana Klingor otkrila je bliskim prijateljima (a oni onda, naravno, medijima) kako je, nakon Ozrena Muellera s kojim ima kćer, u njezin život ušao novi muškarac, a priča je utoliko zanimljivija jer se radi o jednom od najpoželjnijih slovenskih neženja, manekenu i poslovnjaku Samu Samsonu. Upoznali su se, piše Story, na snimanjima i promocijama u Hrvatskoj, a Samson zbog pjevačice sve češće dolazi u Hrvatsku, ne skrivajući privrženost prema njoj na brojnim promocijama koje su zajedno posjetiti u posljednje vrijeme.

Kako nam kažu prijatelji Lane Klingor, nakon medijske hajke zbog veze s Ozrenom Muellerom, pjevačica i dalje vjeruje u ljubav, i to zahvaljujući manekenu hrvatskoj publici najpoznatijem po igricama u krevetu s Indirom Mujkić (za potrebe Colonijinog spota). Ipak, Sam Samson više je od pozera u glazbenim spotovima - u rodnoj Sloveniji izgradio je "poslovno carstvo". Vlasnik je, naime, uspješne agencije za nekretnine, a kao model vrlo je tražen već deset godina, a nerijetko se nalazi na listama najljepših muškaraca u Sloveniji.

Novi album inspririan novim dečkom i malom Kiarom

Zaljubljeni par zbog prijašnjih iskustava s medijima ne želi komentirati vezu, a Lana Klingor zbog kćeri Kiare, koja joj je, kaže, potpuno promijenila život i postavila nove prioritete, više uopće ne želi pričati o privatnom životu. Bitnije joj je, kaže, da se piše o njezinoj glazbi, koje će uskoro opet biti na policama - bivša pjevačica ET-ja priprema album sa stalnim suradnikom Brunom Kovačićem i drugim hitmejkerima domaće glazbene scene. Lana je, podsjetimo, prije dvije godine izdala debitantski album "Ljubav.Glazba.Ja!", ali nije postigao veći komercijalni uspjeh.

M.A.
Foto: Index

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije