Leona Paraminski: Snimila bih golišavi editorijal, samo da je crno-bijeli

KLJUČNI PODACI
  • "Većinu života sam bila hahar, više sam onako opušteniji tip bila i družila se s dečkima"
  • "Mislim da ću biti super baka, s užasno puno love, puno pasa, puno unuka, djece i fit, totalno zgodna"
Piše: A.A.
četvrtak, 13.10.2011. 01:31
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Leona Paraminski: Snimila bih golišavi editorijal, samo da je crno-bijeli

Foto: Boran Čavrag/Index

LEONA PARAMINSKI nam je otkrila kako je u tridesetim godinama otkrila svoju ženstvenu stranu, što je jako veseli. "Većinu života sam bila hahar, više sam onako opušteniji tip bila i družila se s dečkima. A sad poprimam ženstvenost, svi prolazimo kroz neke faze. Meni je sada, sa 30 godina, jako lijep osjećaj, kao da sam najkompletnija", kaže glumica.

Leona nam je otkrila i kako bi se rado odazvala nekom pozivu za snimanje editorijala bez puno odjeće. "Obožavam se slikati, i volim kad na meni isprobavaju svašta, dosta sam podložna promjenama. U Viktora Dragu imam puno povjerenje i prepustim mu se da napravi što hoće jer znam da će biti dobro. Pristala bih na golišavi editorijal, samo da je crno-bijeli, to mi se sviđa. Meni je to super, neka naslovnica na plaži, kao Kate Moss", smije se glumica.

U tridesetima uživa, a kako će biti poslije, vrijeme će pokazati. Pitali smo je može li se zamisliti u starosti, s otprilike 60. "Zamišljam se kao neka super baka, s užasno puno love, puno pasa, puno unuka, djece i fit, totalno zgodna i `brijem`. Vidjet ćemo koliko će to biti moguće", smije se zgodna glumica.