Linda Lusardi model s najljepšim grudima magazina "Sun"

Piše:
srijeda, 16.7.2003. 10:54
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Linda Lusardi model s najljepšim grudima magazina "Sun"

POZNATI engleski tabloid svoju veliku tiražu zahvaljuje i fotkama ljepotica u toplessu na čuvenoj Trećoj stranici, a anketom među čitateljima odabrao je najpopularniju razgolićenu djevojku.

Pravo je iznenađenje što je laskavu titulu ponijela danas 44-godišnja televizijska glumica Linda koja se još prije dvanaest godina zadnji puta pojavila na stranicama "Suna".

Prsata majka dvoje djece još uvijek odlično izgleda zahvaljujući plivanju i fitnessu, a svoj izbor oduševljeno je popratila komentarom kako joj je to važnije nego da joj je Kraljica dodjelila neku titulu kakve u posljednje vrijeme šakom i kapom daje sportašima i glumcima.

Mnogi su očekivali da će naslov "Naj grudi" osvojiti legendarna Samantha Fox koja je zahvaljujući golišavim slikama u tabloidu stekla svjetsku slavu i neko vrijeme odlazila na turneje kao pjevačica slabašnog glasića, ali bujnih prsa.

Anketa je provedena u čast fotografa Beverleya Goodwaya koji je nakon 33 godine snimanja bezbrojnih zanosnih djevojaka otišao u mirovinu.

Izdvajamo još neke djevojke za koje su čitatelji "Suna" mogli glasati, a koje su na kraju završile među prvih 20:


Samantha Fox


Zoe


Kathy Lloyd


Michelle