Ljiljana Petrović: Često pomislim da sam trebala otići s Tošom

Piše:
utorak, 14.10.2008. 13:45
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ljiljana Petrović: Često pomislim da sam trebala otići s Tošom

GODINU dana nakon tragične smrti mladog pjevača njegova menadžerica Ljiljana Petrović, u razgovoru za srpski Press, otkriva neke intimne detalje o svom životu nakon Tošine smrti te o životu njegovih najbližih. Toše je poginuo 16. listopada 2007. godine u prometnoj nesreći kod Nove Gradiške.

"Kraj života... Nemam djece, a Tošinim odlaskom moj život više nema smisla. Često pomislim da sam trebala otići s njim", rekla je Ljiljana Petrović.

Petrović se nakon Tošine smrti spominjala u negativnom kontekstu mutnih poslova. Optuživana je za nelegalne radnje, isplaćivanja velike svote novca na njen privatni račun, a ne račun firme, zbog čega je izbjegnuto plaćanje poreza, ali i mogućnost makedonskih vlasti da zaplijene novac gospođe Petrović koja duguje državi oko 180.000 eura. No, ona je sve te i slične optužbe odbacila i rekla kako su ona i Toše uvijek imali čiste poslove koji su završeni. Sada, godinu dana nakon Tošine smrti, Ljiljana smatra kako je njen život završio onog kobnog dana te kako ne bi mogla raditi ni s kim više. Demantirala je i napise o lošem odnosu s Tošinim roditeljima.

"Tošini roditelji vegetiraju"

"Tošini roditelji su izuzetno loše. Oni vegetiraju. Žive samo za to da se ujutro probude i odu na groblje. Posjetitelje ne primaju, a ja im pomažem koliko mogu", pojasnila je Ljiljana.

Ljiljana, između ostalog, tvrdi i dalje kako rukometašica Adrijana Budimir nije bila u vezi s Proeskim prije njegove nesreće te kako je to saznala preko lista poruka u kojima nije bilo Adrijaninog broja. Spomenula je i mnoge Tošine kolege koji su ljuti, jer nisu bili pozvani na humanitarni koncert održanom u čast preminulog pjevača. Među njima se nalazi i Karolina Gočeva koja je bila u Operaciji Trijumf, poznati srpski pjevač Željko Joksimović te mnogi drugi. "Nitko se ne treba ljutiti. Koncert je trajao četiri sata i nije bilo vremena da svi Tošini prijatelji otpjevaju po jednu pjesmu", dodala je za kraj.

A.M.
Foto: Index