Madonna pronašla novog mlađahnog manekena, Jesusu sabotira karijeru

Piše:
ponedjeljak, 8.2.2010. 08:45
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Madonna pronašla novog mlađahnog manekena, Jesusu sabotira karijeru

Tekst: B.M.
Foto:JLP, AFP

MADONNA ponovno ljubi. Ljubav je pronašla u mlađahnom manekenu i glumcu Jonu Kortajareni.  24-godišnji glumac zvijezda je filma "A Single Man". Upravo na premijeri tog filma u New Yorku, Madonna je bacila oko na mlađahnog glumca te tako brzo riješila problem slomljenog srca. Naime, odnedavno bivši dečko Jesus Luz, ostavio ju je zbog 18-godišnje brazilske manekenke.

Svi koji su vidjeli Madonnu u društvu novog dečka Jona, izjavili su da je pjevačica s njim očigledno koketirala te su nakon premijere otišli na večeru s prijateljima. "Jonu je bilo pomalo neugodno zbog svega, no, ipak je bio zaista polaskan. Madonna se već raspitala o tome što radi Jon te mu namjerava svojim utjecajem i vezama pomoći da uspije u karijeri", rekao je njezin blizak izvor. "Ona ga namjerava pozvati na neka od bitnijih društvenih događaja u New Yorku".

I dok svojoj novoj simpatiji pomaže u karijeri, onoj bivšoj odmaže. Naime, njezin prijatelj izjavio je da je kraljica popa bijesna na Jesusa jer je izjavio da je on okončao njihovu vezu. "Bijesna je i osjeća se poniženo. Smatra da Jesus njoj može zahvaliti na uspješnoj manekenskoj karijeri. Ona sad naziva sve svoje prijatelje iz svijeta mode te im savjetuje da ne angažiraju mladog Jesusa".