Manekenku, navodnu Beckhamovu ljubavnicu, prijatelji optužili da želi uništiti Beckhamov brak zbog novca

Piše:
utorak, 13.4.2004. 03:27
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Manekenku, navodnu Beckhamovu ljubavnicu, prijatelji optužili da želi uništiti Beckhamov brak zbog novca SARAH MARBECK, australska manekenka koja je britanskom tabloidu prodala priču s intimnim detaljima iz navodne ljubavne afere s najpopularnijim nogometašom danas Davidom Beckhamom, u utorak je od svojih prijatelja optužena da zbog novca pokušava uništiti brak Beckhamovih.

Njezini prijatelji izjavili su za list "Sun Herald" da je 29-godišnja ljepotica malezijskog podrijetla postala opsjednuta Beckhamom nakon njihovog slučajnog susreta u Singapuru 2001.

Kazali su da je unazad tri tjedna Marbeck radila kao asistentica u prodavaonici i da je s materijalnom sigurnošću živjela u Melbournu - u vrijeme za koje je govorila da se s Beckhamom dopisivala putem SMS-a.

Marbeck je prošloga tjedna ispunila naslovnice tabloida tvrdeći da je bila Beckhamova ljubavnica dvije godine. Sve do posljednjeg detalja opisala je njihova navodna seksualna druženja.

"Znam da mu nešto značim jer smo nastavljali naš odnos mjesec za mjesecom", rekla je Marbeck za britanski tabloid "News of The World".

Malezijski list "The Straits Times" u utorak je objavio da je Marbeck poznata kao "party animal" te da je bila tek osrednji model tijekom njezine kratke karijere u Singapuru.

"Sarah Marbeck nije bila dovoljno mršava za tržište", izjavio je za taj list glasnogovornik malezijske modne agencije Diva.

Glasnogovornik agencije Elite sjeća se Sarah Marbeck kao "osrednjeg modela" koji je imao tek tri posla u dva mjeseca.

Jedan je bio za modnog producenta Daniela Boeya, koji kaže: "Odjeća joj je dobro stajala, ali nikada nije bila zvijezda".

Nazvavši ju "party animal", Boey tvrdi da je bila neoubuzdana te da "nije imala grižnju savjesti zbog razgovora sa strancima".

Domaćin tuluma u Singapuru iz 2001., koji je Marbeck navela kao mjesto gdje je prvi put imala seksualni odnos sa Beckhamom, izjavio je da su se svi igrači Manchester Uniteda, za koji je tada igrao Beckham, a koji su bili na azijskoj turneji, "vrlo fino ponašali".

Marbeck je druga žena koja tvrdi da je imala aferu s Beckhamom. nakon što je njegova osoban asistentica Rebecca Loos u javnosti iznijela svoju ljubavnu priču s Beckhamom. Obje su masno plaćene za te priče.