Marina Jakšić: Hrvatska modna scena me ne voli, a Slovenci me obožavaju!

Piše:
subota, 25.10.2008. 17:13
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Marina Jakšić: Hrvatska modna scena me ne voli, a Slovenci me obožavaju!

STIŽE nam još dobrih vijesti vezanih na hrvatske manekenke koje se probijaju na svjetsko tržište. Još jedna u nizu ljepotica prepoznata je "vani", a to je Marina Jakšić čije lice krasi jesenski editorijal slovenskog časopisa Gloss. Marina, koja dolazi i Velike Gorice, izabrana je među mnogobrojnim ljepoticama, te se ujedno pojavljuje i na desetak stranica spomenutog časopisa.

Naša manekenka je za snimanje stala pred objektiv mlade slovenske fotografkinje Suzane Celec, za make-up je bio zaslužan Iggy, a styling je osmislila Sara Božinič. Da dobar, mladi i kreativan tim može itekako napraviti dobar posao, dokazale su nam Marinine fotografije koje možete pogledati u galeriji. Da je Marina itekako mezimica slovenskog tržišta, dokazuje nam i njezin najnoviji angažman. Uz brojne obaveze Marina je snimila najnovije test fotografije pod vodstvom modne agencije MC2 koji se mogu pohvaliti sa svojim uredima u New Yorku, Miamiju i Tel Avivu, a u skoroj je budućnosti zasigurno čekaju novi angažmani i snimanje editorijala.

Hrvatski model koji i nije baš poznat na našoj javnosti rekla je svoje mišljenje o tome zašto je ne viđamo na domaćim pistama. "Slovenska modna scena me voli, ali hrvatska modna scena ne. Strane agencije me vole, ali hrvatske agencije ne. Samo ću se lagano nasmijati", poručila je mlada manekenka.

S.C.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije