Michael Carroll u osam godina potrošio deset milijuna funti na drogu i prostitutke

Piše:
ponedjeljak, 8.2.2010. 11:36
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Michael Carroll u osam godina potrošio deset milijuna funti na drogu i prostitutke

Tekst: B.M.
Screenshoot: YouTube


MICHAEL CARROLL osvojio je sa osamnaest godina gotovo 10 milijuna funti na lotu te naglo postao bogataš. Otad je prošlo osam godina, a Michael danas živi od socijalne pomoći. Sve njegove investicije pokazale su se kao loše, s obzirom na to da je većinom investirao u prostitutke i drogu.

Prije negoli je postao milijunaš, Carroll je radio kao smetlar, a visoki iznos koji je osvojio kao tinejdžer, nije mu kupio trajnu sreću i financijsku sigurnost. Kockanje, droga i prostitutke dovele su ga danas na prosjački štap te danas prima socijalnu pomoć. No, izjavio je da je sasvim zadovoljan s nešto više od četrdeset funti tjedno, koliko iznosi njegova socijalna pomoć. Naglasio je kako se nakon bankrota vratio u stvarnost, jer je zabava gotova te mu je lakše živjeti s manje novca.

Rekao je da  želi zarađivati novac na normalan način. Nakon dobitka krajem 2002. godine, do kraja 2003. pušio je oko dvije tisuće funti dnevno te priređivao razuzdane zabave. Uskoro ga je ostavila supruga te sa sobom odvela i njihovu kćerku. Ubrzo je utjehu od rastave našao u prostitutkama te je spavao sa četiri žene dnevno. Michael je izjavio da je tada mislio samo na seks, drogu i zlato. Od silnog kokaina postao je agresivan te je više puta završio na sudu.