Mirjana Hrga se udaje za doktora koji je istodobno ljubio i nju i Maju Šuput

Piše:
ponedjeljak, 27.10.2008. 21:21
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Mirjana Hrga se udaje za doktora koji je istodobno ljubio i nju i Maju Šuput

"ISTINA je, udajem se iza Nove godine", rekla je 37-godišnja Mirjana Hrga Jutarnjem listu. "Priznala sam da se udajem i sad vas lijepo molim da poštujete moju privatnost", odlučila je novinarka Nove TV izbjeći odgovor na svako sljedeće pitanje. Prema saznanjima spomenutog dnevnog lista, Hrga će se 21. veljače vjenčati za zagrebačkog oftamologa Deana Šarića. Zavjet da će se poštivati, voljeti i biti vjerni jedno drugome dok ih smrt ne rastavi, par će izreći pred svećenikom jer su oboje veliki vjernici. Kumovi će i Mirjani i Deanu biti prijatelji iz djetinjstva.

Na vjernost do smrti zavjetovat će se pred svećenikom

Podsjetimo samo da je medijsko objavljivanje veze Mirjane Hrge i 43-godišnjeg Deana Šarića otkrilo pravi ljubavni trokut u koji je još bila uključena i Maja Šuput. Oftamolog, koji je "skinuo" dioptriju i novinarki i pjevačici, ubrzo nakon operacija upustio se s njima u ljubavnu vezu. Prema nekim napisima Šarić je istovremeno s obje žene, to nitko nije potvrdio, ali se dalo naslutiti iz izjava aktera priče.

"Želim mu svu sreću s gospodičnom Hrgom"

"Da, riječ je o vezi, ali ne želim dalje komentirati svoj privatni život jer on nije važan za moje gledatelje i posao koji obavljam. Muškarac s fotografije je doktor Dean Šarić, prema mojem sudu jedan od najboljih oftamologa koji me i operirao", rekla je na početku veze novinarka i tako priznala da je nakon Damjanovića, Blazevicha, Prudentea i Sušeca našla novu ljubav. Prije veze sa Šarićem, u medijima se nagađalo da se povremeno druži i sa Slavenom Bilićem. "Dean i ja nismo prekinuli zbog druge žene. Želim svu sreću s gospodičnom Hrgom", rekla je ljetos Maja Šuput, koja je ove godine ostvarila zapažene nastupe na Dori i Hrvatskom radijskom festivalu. "O mrtvima i bivšima sve najbolje", zaključila je tada.

T.T.
Foto: Index