Nemeševa majka tražila da ga izbace iz showa: Marijana je očajna domaćica i alkoholičarka

KLJUČNI PODACI
  • Nada Nemešević otvoreno je rekla što misli o Marijani
  • Smatra je očajnom kućanicom koja može popiti bazen alkohola
  • Želi da joj sina izbace iz showa
Piše: N.Š.
četvrtak, 21.4.2011. 13:30
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nemeševa majka tražila da ga izbace iz showa: Marijana je očajna domaćica i alkoholičarka

Foto: Cropix, vb4.emotion.rs

IAKO je do sad prilično suzdržano komentirala ponašanje svog sina u kući i njegov odnos s udanom Marijanom, Nada Nemešević sada je otvoreno rekla što misli o potencijalnoj snahi. Majka požarevačkog opernog pjevača prestala je gledati Big Brother kojeg naziva "cirkusom" te je toliko zgrožena time što se tamo događa da je zatražila od produkcije da Nemeš izađe van. U svojim komentarima nije štedjela niti Marijanu. "Ona je jedna očajna domaćica koja može popiti bazen alkohola", rekla je Nemeševa majka u razgovoru za Alo, tvrdeći da je produkcija njenim ubacivanjem u kuću dobila gledanost i senzacionalizam. "Marijanu su sa ciljem ubacili u kuću i očito je ispunila njihova očekivanja", smatra Nada.

"Spojili su jednog uspješnog mladog momka i ženu, majku koja je željna alkohola i provoda"

Do nedavno je tvrdila da njen sin nije zaljubljen u Šibenčanku, već da on samo misli da je zaljubljen te ga je opravdavala riječima da nitko ne može znati kako je biti u BB kući. Očito je Nemeševoj majci dozlogrdilo da sluša njegove planove za budućnost pa je otvoreno pokazala kako je ogorčena izborom svog sina. "Spojili su u kući nespojivo. Jednog uspješnog mladog momka i ženu, majku koja je željna alkohola i provoda, a koja je ušla u reality kako bi raščistila sa suprugom", smatra Nada. Događaje u kući opisuje "degutantnim" i kaže kako je to "nenormalna sredina" te nikako ne razumije što se tamo događa.

"Ono je širenje bluda i nemorala"

Nada kaže kako je od produkcije zatražila da izbace njenog sina iz showa, jer želi da se prekine "taj cirkus". Tvrdi da ona, njen suprug i prijatelji ne prepoznaju Nemeša u Big Brother kući. "Ono je širenje bluda i nemorala", tvrdi ona pa nastavlja ogorčeno: "Znate, odgajate sina 22 godine, radite od njega uspješnog, pametnog dečka, muškarca, a onda se dogodi Big Brother. Smeta mi što ne možemo ostvariti nikakav kontakt s njim, niti mu možemo uputiti sugestiju. Jedva čekamo da izađe, što prije tim bolje, kako bi nam rekao što se zapravo tamo događa", rekla je Nada Nemešević.