Nestao novac sa zadnjeg koncerta Saše, Tina i Kedže

Piše:
petak, 13.8.2004. 18:54
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nestao novac sa zadnjeg koncerta Saše, Tina i Kedže

NESTAO je novac sa zadarskog koncerta prvog hrvatskog boy banda, nakon kojeg je turneja prekinuta, a Saša, Tin i Kedžo prijavili su slučaj policiji, doznaje Slobodna Dalmacija iz povjerljivih izvora.

Kao što smo već pisali, turneja Saše, Tina i Kedže prekinuta je nakon održanih deset od 29 predviđenih koncerata, pri čemu je zadnji održan u Zadru. Nije prekinuta samo turneja, nego i suradnja članova benda i njihovih menadžera, Duška Srijemca i Denisa Kadića.

Srijemac je u razgovoru za časopis Extra! optužio Sašu, Tina i Kedžu za megalomanske financijske prohtjeve, koji su bili u neskladu s lošom prodajom ulaznica za njihove koncerte, tvrdeći da su tražili 1000 eura po glavi za nastup, dok su istovremeno prodavali 250-300 karata po koncertu.

Sada već bivši menadžer benda s neslužbenim imenom STINK rekao je da je loša organizacija koncerata došla dotle da je Lozarova djevojka trgala karte posjetiteljima na ulazu.

Slobodna Dalmacija u petak piše kako iz povjerljivih izvora doznaje da je razlog svađe bio upravo posljednji, zadarski koncert benda, na kojem se "nije znalo tko pije a tko plaća, što je rezultiralo nestankom novca iz blagajne".

Izvor "Slobodne" tvrdi da su Saša, Tin i Kedžo nestanak novca odlučili prijaviti policiji, te odmah prekinuti suradnju s dosadašnjim menadžerima.

Denis Kadić je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kazao kako ne zna ništa o navodnoj prijavi, pa dodao: "Čini se ni da ne znam što se događa u glavama tih mladića."

"Naša tvrtka World Music posluje vrlo transparentno i ni u čemu ih nismo zakinuli. Činjenica je da je prosjek prodaje karata na njihovim koncertima bio vrlo nizak, što nimalo ne čudi budući da je trend posjećivanja koncerata općenito vrlo mali. A najbolja potvrda za to jest činjenica da je Sašina djevojka na ulazu kidala karte." – dodao je Kadić.

Saša, Tin i Kedžo nisu bili dostupni za komentar.

(Izvor fotografije: HTnet.hr)