Nevenu Ciganoviću otkazali reviju u Makarskoj jer je "previše radikalan"

Piše:
srijeda, 7.5.2008. 09:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nevenu Ciganoviću otkazali reviju u Makarskoj jer je "previše radikalan"

NEVEN CIGANOVIĆ i službeno nije poželjan u Makarskoj, i to nakon što su mu gradske vlasti otkazale angažman na modnoj reviji, na kojoj je trebao raditi kao stilist. Jedan od popratnih sadržaja tamošnjeg teniskog turnira bila je, naime, modna revija s poznatim Makarankama, a Ciganoviću su, piše Makarska kronika, otkazali nekoliko dana prije eventa i za "tatu revije" u zadnji tren postavili njegovog mlađeg kolegu i "silikonskog brata" Marka Grubnića.

"Moram napomenuti da Hoteli Makarska s tim nemaju veze, već nam je preko posrednika iz Grada upućena sugestija da ga ne dovedemo. U vrlo sam neugodnoj situaciji, jer taj čovjek ni danas ne zna zašto na kraju nije došao u Makarsku. Očito je u nekim svojim stavovima previše radikalan na ovaj grad", priznala je Makarskoj kronici producentica Marina Marinović.

Navodno su Ciganovićeve sklonosti prema estetskim operacijama, javno priznanje da je homoseksualac te "nepoželjan rejting u javnosti" kumovale situaciji, a stilistu nitko nije uputio službeno objašnjenje. Umjesto njega, gažu je dobio Marko Grubnić, Ciganovićev kolega i veliki prijatelj, koji vlasti Makarske očito puno manje "bode u oči", iako mu kuloari zapravo pripisuju sve ono što i Ciganoviću, barem u ovom slučaju.

Stilist, doznajemo, nije previše pogođen otkazom u zadnji tren, a ovih dana dovršava pregovore o snimanju vlastitog reality showa u kojem bi mu se, prema najavama, trebao pridružiti upravo Marko Grubnić. Njih su se dvojica, podsjetimo, već družili pred kamerama, i to u dvotjednom Celebrity Big Brotheru, a neki su TV šefovi njihovo prvo reality iskustvo ocijenili "iznimno televizičnim", pa će se ono, u nešto drugačijem obliku, navodno nastaviti i na jesen.

D.K.
Foto: Index

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije