Nicole Kidman i Brad Pitt zajedno - ali samo na filmu

Piše:
petak, 28.2.2003. 01:29
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nicole Kidman i Brad Pitt zajedno - ali samo na filmu NEMOJTE žaliti ostavljenu Nicole Kidman, ona već ima drugog muškarca Brada Pitta.

Ne, nažalost to nije naslov iz nekog tabloida, već samo najava novog filma u kojem bi dvoje glumaca trebalo glumiti. U špijunskom filmu ´Mr. and Mrs. Smith´ redatelja Douga Limana (´Bourneov identitet´) oni će možda glumiti muža i ženu.

Novine Hollywood Reporter pišu da će te dvije superzvijezde igrati supružnike koji otkriju da su oboje plaćeni ubojice sa zadatkom da ubiju jedan drugoga.

Scenarij Simona Kinberga (´Charlie´s Angels: Full Throttle´) opisuje se kao kombinacija filmova ´Rat Roseovih´ i ´Istinite laži´. Nije rečeno kad bi film trebao početi igrati.

Film je djelomično nadahnut CBS-ovom TV serijom iz 1996. u kojoj su Scott Bakula i Maria Bello glumili špijune koje obavještajna služba koristi za različite misije kao lažne supružnike. Zbog loše gledanosti serija se nakon pola sezone prestala emitirati.

Izgleda da će za ´zlatni duo´ ova godina biti iznimno radišna. Pitt će se odjenuti u togu i glumiti grčkog junaka Ahila u ´Troji´, filmskoj verziji ´Ilijade´ Wolfganga Petersena, koja u kina dolazi u travnju.

Pitt je zbog tog filma, nekoliko tjedana prije nego što je trebalo početi snimanje u Australiji, na cjedilu ostavio Darrena Aronofskyja i njegov film ´Fountain´. Taj SF film neće se snimati do daljnjega, a Pitt, kojeg su neki kritizirali zbog tog poteza, napokon može obrijati bradu koju je pustio za film.

U međuvremenu Kidmanova je nastavila nevjerojatan niz uspjeha - ima uloge u drami ´Birth´ Simona Glazera i u remakeu filma ´Stepford Wives´ Franka Oza (autor ´Muppeta´).

Njezin bivši muž Tom Cruise također je vrlo zaposlen. ´Variety´ piše da je u pregovorima s Dannyjem DeVitom za remake filma ´Oženio sam vješticu´ iz 1942.

Sasvim slučajno bivša gospođa Cruise razmišlja o tome da glumi u preradi TV klasika ´Bewitched´ (Začarana), za koji će scenarij napisati te ga režirati Nora Ephron.

U sretnijim vremenima Cruise i Kidmanova namjeravali su ostvariti magični duet u filmu ´Oženio sam vješticu´. Kidmanova bi vjerojatno glumila Jennifer, vješticu stradalu u lomači koja se vraća kako bi se osvetila potomcima svojih progonitelja. Nakon malo magije ona se zaljubi u momka kojeg želi ukleti, na užas svog oca čarobnjaka.

Umjesto toga, izgleda da će glumiti Samanthu, čarobnjakinju koja se uda za običnog smrtnika, na užas svoje vještice majke.