Nicole Kidman od odjeće čistačice do dizajnerske kreacije

Piše:
ponedjeljak, 15.9.2003. 07:23
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nicole Kidman od odjeće čistačice do dizajnerske kreacije

SLAVNA zvijezda pojavila se na premijeri novog filma "The Human Stain" u crnom kompletu Johna Galliana od 5.000 funti što je potpuna suprotnost od njene uloge u filmu.

Nicole ovoga puta glumi siromašnu djevojku koja živi od čišćenja staje na farmi i brisanja prašine na fakultetu gdje se zaljubi u starog profesora u još jednoj izvrsnoj kreaciji Anthonya Hopkinsa.

Film je strašno zanimljiva priča o crncu bijele kože kojeg optuže zbog rasizma i preziru zbog afere s mladom čistačicom, a mnoge je podsjetio na čuveno proganjanje Billa Clintona zbog veze s pripravnicom Monicom Levinsky.

Nicole se na crvenom tepihu pojavila u novom blistavom izdanju oponašajući stil i izgled slavne glumice Lauren Bacall, supruge pokojnog Humphreya Bogarta, s kojom je nedavno nastupila u filmovima "Birth" i "Dogville" pa su postale velike prijateljice.

Hrvatske novinarke sestre Nanut na festivalu u Veneciji upitale su Hopkinska kako mu je bilo snimati scene u krevetu sa 36 godina mlađom Nicole, a on je sa smješkom odgovorio kako se "odlična glumica nije uplašila starčića poput njega".

Još je dodao da ima 18 godina mlađu ženu ali "da stvar hoda samo uz pomoć viagre".