Nika Fleiss tek prije mjesec dana tražila razvod: Više nisam mogla slaviti blagdane preko poruka

KLJUČNI PODACI
  • "Uz sve uspone i padove, koji su sastavni dio svake veze, pa tako i naše, odvažili smo se jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav"
  • "Postalo mi je iznimno teško, a uz sve to, dogodila mi se ljubav i više nije bilo smisla odugovlačiti"
Piše: I.M.
utorak, 8.2.2011. 14:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nika Fleiss tek prije mjesec dana tražila razvod: Više nisam mogla slaviti blagdane preko poruka

Foto: Borna Čavrag/Index

"SVAŠTA se pisalo na tu temu, ali samo je jedna istina. Naša ljubavna priča počela je kad sam imala 19 godina. Nekoliko smo puta prekidali i našoj ljubavi ponovno davali novu priliku. Uz sve uspone i padove, koji su sastavni dio svake veze, pa tako i naše, odvažili smo se jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav. U tom smo trenutku oboje doslovno shvatili te riječi i živjeli prema tim načelima, ali način našeg života učinio je svoje", kazala je u intervjuu za Story bivša skijašica Nika Fleiss o svom razvodu od francuskog skijaškog trenera Michela Lucatellija.

Nika kaže kako se "do kraja" borila za njihov brak, ali je njihovoj ljubavi presudila stalna razdvojenost, zbog koje su u braku imali brojne probleme. "Potkraj ožujka prošle godine, kad su mediji već naveliko prenosili detalje mog razvoda, ponovno smo se razdvojili kako bismo u miru razmislili o svemu, ali o razvodu braka nije bilo govora. Sredinom ljeta ponovno smo pokušali pronaći zajednički jezik, ali već u idućih nekoliko dana shvatili smo da se više ništa ne može popraviti. Više nisam mogla slaviti Božić, Novu godinu i rođendan preko sms poruka ili Skypea. Postalo mi je iznimno teško, a uz sve to, dogodila mi se ljubav i više nije bilo smisla odugovlačiti. Prije mjeseca dana podnijela sam zahtjev za razvod braka", otkrila je 26-godišnja Fleiss, koja se trenutno nalazi u vezi s vozačem relija Danielom Šaškinom.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije