Nives Celzius: Moj Dino razmišlja tužiti policajca koji ga je priveo

Piše:
nedjelja, 19.10.2008. 17:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nives Celzius: Moj Dino razmišlja tužiti policajca koji ga je priveo

UHIĆENJE Dine Drpića imat će svoj nastavak na sudu, ako je vjerovati izjavama njegove supruge Nives Celzius. "Dino će se čuti s odvjetnicom jer razmišlja tužiti policajca koji ga je priveo", rekla je starleta medijima.

"Kad je policajac zaustavio Dinu, ja sam išla iz dućana i prolazila tamo s trogodišnjim sinom Leoneom i Dininom sestrom. Policajac je bio strašno bahat. Koliko sam shvatila, Dino im je dao vozačku i prometnu, ali policajac ga je tražio osobnu i govorio kako ne zna tko je on. Dino mu je pokušavao objasniti da nema osobnu jer je nedavno izgubio novčanik. Rekao je policajcu da se ne pravi da ne zna tko je on, a policajac je onda postao neugodan", ispričala je Nives i dodala da je ta scena bila izrazito stresna za njezina sina, a i Dino se nakon svega razbolio.

Podsjetimo, jučer oko 15 sat policija je zaustavila Dinu Drpića jer je pričao na mobitel u automobilu i pri tom prebrzo vozio, a nakon što se drsko odnosio prema policajcima, Dinamov je stoper u lisicama priveden u policijsku postaju. Drpić je policajce "vrijeđao i omalovažavao", a iako se ne navodi što im je točno rekao, RTL javlja kako ih je "nazvao svinjama i još nekim pogrdnim imenima". Drpić je žurio na Maksimir kako bi se pridružio suigračima u busu za Šibenik. Na kraju ga je do Dalmacije prevezao Mamić. K tomu, prije dva dana Index je otkrio kako Drpić državi duguje 774.219,71 kuna poreza, te će nad njegovom imovinom biti pokrenuta ovrha ukoliko ne podmiri dugovanja do 22. listopada, ali ovo uhićenje s tom aferom nije povezano.

T.T.
Foto: Index