Operacija Trijumf vs. Big Brother - Šljokice napadaju bangkoški kupleraj

Piše:
petak, 24.10.2008. 14:55
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Operacija Trijumf vs. Big Brother - Šljokice napadaju bangkoški kupleraj

DOK SE rijetki usude priznati da uopće gledaju reality showove koji su u Hrvatskoj sve popularniji, neke poznate domaće face odvažno su priznale kako naprosto uživaju u Rininim bigbraderovskim biserima ili glasovnim (ne)sposobnostima pojedinih natjecatelja Operacije Trijumf. Ipak, u konačnici većina Operaciju Trijumf smatra kvalitetnijim i zanimljivijim showom bez obzira što nema golih duda ni stenjanja ispod plahti u kasne noćne sate. Neven Ciganović primjerice, bez obzira na to što ga "bole uši od Miličinog pjevanja", ili Maja Šuput kojoj je ovo "najdosadniji Big Brother ikad", svejedno priznaju kako vole gledati reality showove.

"Da sam ja u Kući, radije bih se ulizivao nego šljakao!"

Najkontroverzniji stilist u Hrvatskoj, Neven Ciganović, okarakterizirao je Operaciju Trijumf kao "pomalo seljačku", a za Andreu Harapin, trudnu djevojku Gianninog brata Vjekoslava Apostolskog, kaže kako "ima glasovne sposobnosti ravne nuli te su je trebali izbaciti čim su saznali da je trudna". U Big Brotheru mu je glavni favorit Valerija koju je prozvao "seljančicom", ali ujedno i najzanimljivijim likom od svih dosadašnjih ukućana u svih pet sezona. "Da sam na njezinom mjestu i ja bih se ulizivao Rini. Ne bi me ni Bog natjerao da šljakam", priznao je lijenčina Cigi. Za razliku od "prekvarcanog" stilista koji BB doslovce guta, Maja Šuput ga gleda najslabije od svih dosad.  "Da nema seksa u Kući, ovogodišnji BB nitko ne bi ni gledao" rekla je Maja s čijom se izjavom složila BB voditeljica Antonija Blaće. "Što se Rine tiče, možete ju mrziti koliko hoćete, ali ona je ono što se tražilo", rekla je Antonija.

Dok pjevačica Maja Šuput luduje nad šljokičavim haljinama voditeljica Operacije Trijumf, koje se mimikrično stapaju sa skupocjenom pozornicom, upravo taj kič je najviše popljuvao Boris Banović. "Mislim da je takva doza kiča dobra jer je to njihov stil, osim što je ipak malo previše šljokica. Njihove haljine su šljokičave, pozornica je šljokičava, ma sve je prepuno šljokica. Mislim da to utoliko nije dobro što se ljudsko oko ne može fokusirati na ništa posebno, već lovi sav taj silni sjaj koji najedanput upada u oko i više mu ništa nije jasno". Šuputica bi prema njezinim izjavama vjerojatno "ubila" za nastup u Operaciji Trijumf jer joj se sviđa cijeli show, tako da mladim glazbenicima savjetuje: "Iskoristite svaku priliku koja vam se pruži jer gubitnici su oni koji doma kukaju, a ne oni koji guraju glavom kroz zid, pa makar i ispali!"

"Mom manekenu Mrkvici taj nadimak uopće ne stoji!"

Ivana Kovač, kći pjevača Miše Kovača, totalno je pošandrcala po pitanju Operacije Trijumf. Naime, rekla je kako je njoj u tom showu "sve super", voditelje je okarakterizirala kao "super", a svi kandidati do jednog su njezini super favoriti. Nikoga od njih nije mogla izdvojiti, a o pozornici, produkciji i voditeljima samo da nije zapjevala hvalospjeve. Priznala je da Big Brother gleda slabije od prethodnih sezona, ali povremeno na show baci oko zbog kontroverzne Rine "koju možeš voljeti ili mrziti".

"Rina je kraljica, ali da sam ja u toj Kući vjerojatno bih se svađala s njom jer nisam baš 'dugog fitilja'", rekla je Ivana. Boris Banović kao modni kritičar koji svakodnevno nos drži zagnjuren u svijet stila, o scenografiji Big Brothera koji se ove godine održava u Tajlandu, kratko je rekao: "Interijer u Big Brotheru mi djeluje poput jeftinog bangkoškog kupleraja". "U biti ne gledam BB jer je dosadan. Za Rinu i Mrkvicu sam čuo jer je on moj model, iako mi s njim nadimak Mrkvica nije spojiv. Taj nadimak više stoji nekom djetetu od pet godina a ne mojem manekenu!", bio je odriješit popularni "Feši".

Lana Vukičević/Ana Matan
Foto: Index