Oskarovsko prokletstvo: Sandra Bullock odselila od supruga zbog nevjere

Piše:
četvrtak, 18.3.2010. 07:53
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Oskarovsko prokletstvo: Sandra Bullock odselila od supruga zbog nevjere

Tekst: N.Š.
Foto: JLP/ MichelleBombshell.com

SANDRA BULLOCK iselila se iz doma kojega je dijelila sa suprugom Jesse Jamesom zbog najnovijih informacija o njegovoj nevjeri, javlja časopis People. 

Oskarovka je otišla nekoliko dana prije nego što su mediji doznali za izvanbračne avature Jesseja Jamesa. Sandra je odselila u ponedjeljak i naglo je otkazala put u London gdje je trebala prisustvovati premijeri filma. Samo nekoliko dana nakon što je Bullock osvojila prvog Oscara u karijeri, američki su tabloidi objavili priču manekenke Michelle "Bombshell" McGee koja tvrdi da je ljubovala sa Sandrinim suprugom dok je glumica snimala film "The Blind Side". Manekenka je rekla da je s Jessejom bila 11 mjeseci, a upoznali su se preko interneta. 

Sandra i njen suprug još uvijek se nisu službeno oglasili, ali ukoliko se par nakon ovog rastane, bit će još jedan par u nizu koje je zahvatilo "Oskarovsko prokletstvo". Naime, gotovo svaka glumica koja osvoji Akademijinu nagradu, doživi krah u svojoj vezi ili braku. Ovih dana "prokletstvo" je potvrdila i Kate Winslet, prošlogodišnja dobitnica Oscara koja se razvodi od svog muža, također zbog nevjere.