Osvoji Havaianas japanke!

Piše:
ponedjeljak, 30.4.2007. 18:37
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Osvoji Havaianas japanke!

Do sada su se svjetskom projektu "customizacije" Havaianasa pridružila mnoga imena iz art kulture te velike "face" kao što su Galliano, Agatha Ruiz de la Prada I MNOGI DRUFI, gdje su na bazične Havaianasice aplicirali svoje motive.

Istom projektu u Hrvatskoj pridružili su se i naši umjetnici, dizajneri, fotografi, visažisti, književnici, ilustratori, modni urednici i slobodni umjetnici poput Mare Milin, Branke Donassy, Gorana Zmaića, Saše Joke, Saše Jokovića, Leonarde Boban, Loredane Bahorić, Branka Nikolića, Maura Massarottoa za Sheriff & Cherry, Ružice Hodak, Alide Mezić, Mateje Banoža-Blažević, Davora Klarića, Ivane Bačura, Mirele Aličajić, Sime Mraovića i drugih.
 
Na taj način i mi ulazimo u red zemalja u kojima  život obiluje bojama Havaianasa. Koliko Havaianasice mogu biti inspirativne, pogledajte na Zagreb Fashion Weeku.

Nagradna igra

U današnjoj nagradnoj igri pet najsretnijih čitatelja osvaja pet Havaianas japanki, a poklanjaju vam ih Havaianas i Wella Fashion Week. Nagradno pitanje, naravno, ni ovaj put nije nimalo teško, a glasi:

U koliko je posljednjih godina brazilski brand Havaianas postao vrlo popularan te kroz "customizaciju" potaknuo razvoj umjetnosti u cijelom svijetu:

a) 20
b) 4
c) 6

Svoje mailove s točnim odgovorom i osobnim podacima, naslovljene s "Havaianas" pošaljite na adresu index.nagrada@gmail.com, a dobitnike ćemo, kao i dosad, obavijestiti mailom. Igrajte se s nama i glasujte za najljepšu manekenku Wella Fashion Weeka!

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije