Paris Hilton: Glupa sam kao i Jessica Simpson

Piše:
ponedjeljak, 17.7.2006. 09:52
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Paris Hilton: Glupa sam kao i Jessica Simpson

IAKO je često okarakterizirana kao jedna od najiritantnijih osoba na kugli zemaljskoj, svijet kao da se jednostavno ne može zasititi izjava Paris Hilton.

S druge strane, američka je princeza itekako svjesna da neki časopisi jednostavno ne mogu dočekati da objave neku od njezinih "inteligentnih", samodopadnih izjava.

Tako je u jednom od posljednjih intervjua Paris javnost obasula s pregršt najnovijih "ispada" koje će, kako i sama Paris zna, više nego sigurno isprovocirati javnost:

"Na svijetu ne postoji nitko kao ja. Mislim da svako desetljeće ima svoju plavušu koja postane ikonom - kao što su to uostalom bile i Marilyn Monroe i Lady Di. A sada sam ta ikona ja." - skromno je za jedan časopis ustvrdila Paris.

"Nitko ne može pridonijeti nekoj zabavi onoliko koliko to ja mogu. U SAD-u su proveli anketu pitajući ljude koga bi najviše voljeli vidjeti na zabavi - odgovor je bio Paris." - pohvalila se raskalašena bogatašica.

Paris se osvrnula i na zločeste novinske napise o svom ponašanju: "Čitam sve te priče o tomu kako ja uvijek započinjem svađe i govorim glupe stvari. Postala sam crtić. Nitko ne shvaća kako je moj lik u reality showu "The Simple Life" baziran samo na glumi. Glumim da sam glupa kao Jessica Simpson. No, nas dvije točno znamo što radimo, mi smo zapravo pametne plavuše." -  otkrila je svoju veliku teoriju zavjere novopečena pjevačica.

"Ja nisam osoba koja ulazi u sukobe. Neke me djevojke iskorištavaju kako bi skrenule pažnju medija na sebe. Njihovi im menadžeri savjetuju da nešto izmisle, jer svađa s Paris Hilton uvijek privuče tabloide." - pronašla je izgovor za svoja medijska prepucavanja Paris.

"Nekada imam osjećaj kao da me mediji koriste kao vreću za udaranje." - inteligentno je krajem intervjua zaključila svestrana i Indexu omiljena plavuša.

B.S.