Party pun ljubavi na Zakintosu: Dalmatinka Jelena Rozga zapalila i Grčku

KLJUČNI PODACI
  • Jelena je pjevala apsolventima u Grčkoj
  • Osim nje, pjevala je i grupa Connect
  • Više od 2.000 apsolvenata nalazi se u Grčkoj
Piše: I.M.
utorak, 4.10.2011. 09:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Party pun ljubavi na Zakintosu: Dalmatinka Jelena Rozga zapalila i Grčku

Foto: Index

"ŽENA, majka, kraljica" Jelena Rozga uspjela je u ponedjeljak navečer svojim nastupom zapaliti Grčku. U uzavreloj atmosferi noćnog kluba na Zakintosu redali su se njeni hitovi poput "Bižuterije" i "Razmažene", a "Dalmatinku" je otpjevala u duetu s dečkima iz Connecta, koji su na istom mjestu koncert za apsolvente održali večer ranije.

Dok su Connectovce apsolventi dočekali u bijelim plahtama - togama, zaštitna boja na Jeleninom koncertu bila je crvena - boja ljubavi. Jele je ipak na "Red Love Party" stigla u crnoj mini haljini, a jedini crveni detalj na njoj su bili potplati štikli u kojima je neumorno skakutala pozornicom i još jednom dokazala da je uz nju dobra zabava zagarantirana.


Jelena nam je uoči koncerta otkrila da obožava Grčku te kako u toj zemlji često uživa u odmoru pa će i ovog puta u njenim ljepotama uživati koji dan. Doduše, ne na Zakintosu, već s otoka kreće u Atenu, posljednju postaju ove grčke avanture u koju su se upustili brojni apsolventi iz Hrvatske. Rozga, baš kao i Connectovci, ne krije svoje zadovoljstvo kad je riječ o nedavno snimljenom spotu za "Dalmatinku", kojeg ćete uskoro moći premijerno pogledati na Indexu. Snimila je i spot za "Razmaženu". Uskoro svim svojim obožavateljima sprema još jednu poslasticu, a kakvu - doznat će se uskoro, jer tajanstvena Jele o detaljima zasad nije željela govoriti.

Mario Petreković održava apsolvente budnima i vodi ih kroz tulume

Podsjetimo, više od 2.000 apsolvenata iz Hrvatske u organizaciji agencije Collegium stiglo je krajem prošlog tjedna na poznati grčki party otok Zakintos, a danonoćne zabave definitivno ne manjka. Da se ekipa ni u jednom trenutku ne bi uspavala, pa čak ni nakon neprospavane noći, brine "vječito ozbiljan" Mario Petreković, a apsolventi su imali prilike uživati i u nastupu DJ legenda Freemasonsa.