Paul McCartney i Ringo Starr na premijeri filma "Koncert za Georgea"

Piše:
petak, 26.9.2003. 11:17
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Paul McCartney i Ringo Starr na premijeri filma "Koncert za Georgea" U LONDONSKOM Albert Hallu krajem prošle godine održan je koncert posvećen preminulom Georgeu Harrisonu čija snimka u obliku filma upravo kreće na svjetsku turneju.

Na premijeri u Kaliforniji našla su se dva posljednja Beatlesa Paul i Ringo sa suprugama Hether Mills i Barbarom Bach, a pridružili su im se i mnogi poznati glazbenici. McCartney i Starr odvojeno su stigli na svečanost, kratko su razgovarali i onda se zajedno slikali u kalifornijskim studijima Warner Brosa u Burbanku.

Uz suprugu i sina preminulog Georgea tu se našla i udovica Johna Lennona umjetnica Yoko Ono koja baš nije omiljena u tim krugovima jer je optužuju da se legendarni sastav raspao upravo zbog njenog utjecaja na Johna kojeg je manijak kasnije ubio u New Yorku 1980 godine.

Film će oduševiti poklonike dobre glazbe jer su na snimljenom memorijalnom koncertu nastupili Paul i Ringo, Eric Clapton, Billy Preston, Tom Petty i čuveni virtuoz na sitaru Ravi Shankar kojem su se Beatlesi divili.

Devedesetminutni dokumentarac počet će se prikazivati 3. listopada u četrdesetak gradova u Sjedinjenim Državama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije