Peter Andre gotovo se rasplakao na intervjuu pričajući o Kate Price

Piše:
četvrtak, 4.2.2010. 08:03
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Peter Andre gotovo se rasplakao na intervjuu pričajući o Kate Price

Tekst: N.Š.
Screenshot: Youtube

PETER ANDRE jedva se suzdržavao da ne proplače prilikom televizijskog intervjua televiziji Sky News kad ga je voditeljica pitala za njegovu bivšu suprugu Katie Price.

Nekadašnji idol tinejdžerica toliko je bio shrvan prilikom intervjua da je zamolio kratak predah kako bi došao k sebi. "Ja bih radije sad prekinuo ovo, ako je to u redu", pitao je Peter. "Nitko mi neće uzeti moju djecu i za to ću se boriti do smrti", rekao je britanski pjevač kad ga je voditeljica Kay Burley pitala za vjenčanje Katie Price i Alexa Reida te za ulogu koju će Alex igrati u životu njegove djece. Andre je pozvan u emisiju kako bi promovirao svoj novi album uoči Valentinova, nazvan "Unconditional Love Songs". Izbjegavao je pitanja o svojoj bivšoj tijekom intervjua te neprestano ponavljao da je samo zabrinut za svoju djecu. "Ne poznajem tog čovjeka, nikad ga nisam sreo. Uopće me nije briga za njega, odgovorio je Peter kad ga je voditeljica pitala za njegovo mišljenje o Reidu.

Voditeljica mu se na kraju ispričala što ga je uzrujala te je gledateljima rekla da je "sve u redu". Starleta Katie Price i Peter Andre rastali su se u svibnju nakon četiri godine braka, a prsata se manekenka proteklog vikenda udala za Alexa Reida. Obred su snimile kamere televizije ITV2 pa se uskoro očekuje prikazivanje vjenčanja u njenom realityju "What Katie Did Next".