Playboyeva zečica, Splićanka Maja masturbirala na šanku

Piše:
petak, 6.2.2004. 09:26
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Playboyeva zečica, Splićanka Maja masturbirala na šanku

U RIJEČKOM klubu Hemingway, u srijedu navečer, upriličen je Playboyev party povodom izlaska najnovijeg 81. broja i šest i pol godina izlaženja u Hrvatskoj, a nakon katastrofalno lošeg početka, završnica je bila šokantna i razvratna, piše Novi List dodajući kako su bili zamoljeni od urednice Playboya, Tonkice Kalauz "za diskreciju".

Aktualna djevojka s duplerice 19-godišnja Splićanka Maja Kljaković-Šantić izvela je pred gostima perfomance koji će samo rijetki zaboraviti.

Dio nastupa bilo je svlačenje i plesanje u tangama, nakon toga dopuštanje gostima da ju polijevaju alkoholom, ližu i diraju po cijelom tijelu, da bi na kraju zanosna Maja masturbirala ležeći na šanku pred zatečenim gostima.

Novi list piše kako je čudno da nitko od odgovornih nije reagirao na show mlade Splićanke, jer Playboy preferira erotičnost, a ne pornografiju kao Hustler, odnosno Playboy preferira visok stiliziran i estetiziran pristup golotinji. Prisutni su bili Gordan Zečić i Tonkica Kalauz, zamjenik glavnog urednika Playboya i urednica.

Uz razvratnu Maju gošće na Playboy partyju bile su Tihana Jonjić, pobjednica lanjske Vruće patrole, te ljupke zečice crnokosa riječka studentica Sandra i Zagrepčanka Meri.

Glazbeni gost bio je Saša Lozar koji je izveo nekoliko pjesama uz klavirsku pratnju malo "fulajući note", za što je razlog vjerojatno bio Majin nastup, a ne prehlada kako Saša tvrdi.

Izvor fotografije: Novi list