Pogledajte "šaljivi kućni video" BB dive

Piše:
nedjelja, 18.11.2007. 22:49
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Pogledajte "šaljivi kućni video" BB dive

IAKO je iz BB kuće odavno izletio, Hrvoje Šoštarić ne prestaje na sebe privlačiti pozornost svekolike javnost raznim eskapadama, a samo najnovija u nizu je filmić u kojem samoprozvana diva izvodi improvizirani striptiz.

U filmiću kojeg je, čini se mobitelom, snimila Hrvojeva prijateljica Kristina Lumbar svi dežurni voajeri mogu zaviriti u Hrvojev "talent show". Hrvoje tako pleše i izvija se pred Kristininim objektivom te skida košulju nakon što ga ona potiče na striptiz. Iako je Kristina željela vidjeti skidanje do kraja, Hrvoje je ostao donekle skroman.

U plesnom se pothvatu pred kamerom Hrvoju uskoro pridružuje još jedan muškarac, kojeg Kristina nagovara da ga "ljubi po tijelu", u čemu nije uspjela, ali je zato i njega nagovorila na striptiz u kojem je otišao i malo dalje od Hrvoja  pa je raspoloženoj snimateljici pokazao i tange.

Kako je i kojim putem "Privatni video Hrvoja Šoštarića" dospio na YouTube nije poznato, ali s obzirom na njegove dobro poznate aspiracije učestalog pojavljivanja pred kamerama i foto objektivima, nipošto ne može biti isključeno da je BB diva javnost samoinicijativno odlučila "počastiti" novim ekshibicijama.

R.I.
Foto: R.S.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije