Pokloni od 100.000 dolara nominiranima za Oscara

Piše:
subota, 28.2.2004. 10:23
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Pokloni od 100.000 dolara nominiranima za Oscara

AKO STE odlučili u nedjelju od ponoći do ranih jutarnjih sati gledati prijenos najvećeg filmskog spektakla vidjet ćete podjelu pozlaćenih kipića, ali ne i predaju skupocjenih darova u backstageu.

Svi nominirani primit će televizor s plaćenom satelitskom vezom godinu dana, aparat za espresso kavu, luksuznu kozmetiku, avionske karte, francuske parfeme, nakit i žensko rublje čuvene firme "Victorias Secret" ukrašeno dijamantima koje se prodaje po 7.000 dolara.

Skupocjeni poklon sadrži i obilazak vinske ceste u Kaliforniji, sedam dana krstarenja Karibima, dvije povratne karte od Los Angelesa do Novog Zelenda i izlet helikopterom u Kanadi.

Gubitnici koji neće osvojiti nagrade moći će se utješiti paketom pod sloganom "Svatko dobiva na Oscaru" u kojem će se naći cipele poznatog Manola Blahnika, dizajnerske torbice i odjeća, odabrane knjige i putovanje u Las Vegas s četiri ulaznice za poznati show Celine Dion i 9.000 dolara za kockanje.

Darovi se uručuju svim nominiranima, a ponekad i njihovim bračnim drugovima, ukoliko su isto tako slavni - ove godine supruzi Seana Penna - Robin Wright Penn, i supruzi Tima Robbinsa - Susan Sarandon, kao i zvijezdama koje na svečanosti dodjeljuju nagrade.

Ako već niste hollywoodska zvijezda, morate se sami pobrinuti za koju kunu kladeći se na dobitnike Oscara uz napomenu da je "Gospodar prstenova" 99 postotni favorit, a za ostalo vam treba intuicija.