Ponovno otvoren slučaj ubojstva bivše djevojke Ashtona Kutchera

Piše:
subota, 30.8.2008. 22:30
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ponovno otvoren slučaj ubojstva bivše djevojke Ashtona Kutchera

ASHLEY ELLERIN bila je 22-godišnja studentica mode i dizajna i, u tadašnje vrijeme, djevojka Ashtona Kutchera, koja je tragično preminula kada ju je još uvijek nepoznati muškarac 2001. godine nasmrt izbo u njezinom domu u Hollywood Hillsu.

Na noć tog tragičnog ubojstva, Kutcher se automobilom dovezao ispred njezine kuće s namjerom da je povede na party koji se održavao nakon dodjela Grammy nagrada, no ona mu nije otvarala vrata. Glumac je povirio u kuću kroz stražnji prozor i vidio samo, kako je tada pretpostavio, mrlje od crvenog vina na tepihu, pa je otišao. Idućeg jutra Ashleyno unakaženo tijelo otkrio je njezin prijatelj, a Kutcher, koji se 2005. godine oženio za glumicu Demi Moore, u ovom slučaju nikada nije bio osumnjičeni.

Na vidjelo su izašli novi dokazi prema kojima se DNK koji je nađen na mjestu ubojstva povezuje sa Michaelom Thomasom Gargiulom, 32-godišnjim serviserom klima uređaja, kojega je policija privela zbog sumnji da je ubio jednu ženu ovoga travnja u Santa Monici. Policija tvrdi da ga DNK povezuje i sa slučajem iz 2005. godine kada je u Monterey Parku na smrt izbodena jedna žena, kao i sa onim iz 1993. godine kada je u predgrađu Chicaga, gdje je Gargiulo tada živio, ubijena Tricia Pacaccio, njegova kolegica iz srednje škole, koja je nađena u lokvi krvi nađena ispred ulaznih vrata svog doma.

Sud je za Gargiula odredio jamčevinu u iznosu od 1.1 milijun dolara zbog planiranog ubojstva i provale koja se dogodila 28. travnja ove godine Santa Monici. Tragovi i DNK nađeni na mjestu zločina u potpunosti se slažu sa Gargiulovim, a pretragom policijske baze otkriveno je kako je dotični odgovoran za još tri takva zločina. "Moj klijent negira bilo kakvu povezanost sa bilo kojim od spomenutih napada te smatra kako se policija urotila protiv njega", izjavio je Anthony Salerno, odvjetnik Michaela Thomasa Gargiula. Kutcheru su ovakve vijesti zasigurno teško pale, a njegov je glasnogovornik rekao kako glumac nema nikakvih komentara.

K.H.