Prevaranti u engleskom "Milijunašu" ipak će doći do milijuna

Piše:
utorak, 29.4.2003. 13:49
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Prevaranti u engleskom "Milijunašu" ipak će doći do milijuna KADA je časnik Charles Ingram osvojio u popularnom televizijskom kvizu glavnu nagradu producenti su uspjeli sačuvati lovu i dokazati da je varao.

Njegova supruga Diana dovela je u gledalište sveznajućeg profesora koji je glasnim kašljanjem upozoravao Ingrama na točne odgovore.

Na sudu su proglašeni krivima,a bračni par izvukao se sa uvjetnom kaznom i 15.000 funti kazne.

Kako se taj slučaj mjesecima vukao po stranicama tabloida priča je postala opće pouznata i lukavi hollywoodski producenti žele je ovjekovječiti na filmskom platnu.

Engleski zakon zabranjuje svakome da se obogati na temelju svog kriminalnog djela, ali i tu postoji rupa,pa se ne onemogućava prodaja autorskih prava strancima.

Kako Hollywood izvrsno plaća za takve sinopsise Ingrami bi se ipak mogli dočepati milijuna, a sam časnik izjavio je novinarima kako bi u takvom filmu on najbolje glumio samog sebe.

Ukoliko ne bude dovoljno atraktivan autorima filma, Ingram se nada da će ga glumiti George Clooney, a njegova supruga predlaže za njenu ulogu Catherinu Zetu Jones.