PRVA MADONNINA KNJIGA ZA DJECU OD IDUĆEG TJEDNA DILJEM SVIJETA

Piše:
srijeda, 10.9.2003. 13:40
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Harry Potter je djecu širom svijeta naučio radosti čitanja, što će Madonna vjerojatno dobro iskoristiti svojom prvom knjigom za djecu.

Književni prvijenac superzvijezde, "The English Roses", objavit će se idući ponedjeljak istodobno u više od 100 zemalja, na 30 jezika.

"Knjigu ćemo objaviti na mnogim jezicima, od kineskog i češkog, do turskog, hebrejskog i mađarskog", rekao je Nicholas Callaway, predsjednik newyorškog izdavača "Callaway Editions".

Za to je zaslužna moderna tehnologija. "To ne bi bilo moguće prije 18 mjeseci. Internet je smanjio svijet", dodao je Callaway.

Više od milijun primjeraka pojavit će se idući tjedan u knjižarama diljem svijeta, a Madonna će knjigu sama promovirati u Londonu i Parizu te u emisiji Oprah Winfrey u SAD-u.

Callaway kaže da su svi zahvalni JK Rowling što je s Harryjem Potterom novom naraštaju približila čitanje. "Zanimanje za dječje knjige sve je veće i srećom mi smo ušli u taj trend", rekao je on.

Sadržaj prve od pet knjiga za djecu koje je napisala Madonna još se drži u tajnosti, no najavljuje se da će se ona svidjeti svima od osam do osamdeset godina.

Kritičari su unaprijed skeptični, no to je uvijek tako kada se neka pop-zvijezda poželi okušati na nekom drugom području.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije