"Beyonce je od nevinih djevojčica napravila male kurve!"

Piše:
petak, 9.5.2008. 11:05
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Beyonce je od nevinih djevojčica napravila male kurve!"

HOUSE OF DEREON, modna kuća koju uspješno vode Beyonce i Tina Knowles, našla se ovih dana na udaru kritika zbog nove kolekcije za djecu koja je, tvrde dječji pravobranitelji, ali i modni stručnjaci, sve samo ne prikladna za djevojčice predškolske dobi. Na novu odjeću, koja je zapravo sve ono što nosi Beyonce, ali u "mini izdanju", obrušila se američka javnost, međutim povlačenje kolekcije, za kojom su djevojčice već poludjele, nije u planu.

"Beyonce je od nevinih djevojčica napravila male kurve!", tvrdi jedan američki tabloid i dodaje kako izazovna odjeća koja ovih dana kreće u prodaju djevojčicama šalje krivu poruku. Izazovne haljinice, cipele s visokom potpeticom (za broj noge 32!), napadni make up i blještavi nakit samo su dio kolekcije koja se nastavlja na brojne uspjehe branda House of Dereon, namijenjenog prvenstveno "običnim curama koje žele izgledati kao zvijezde".

Beyonce i njezina majka, koja u House of Dereonu radi kao glavna dizajnerica i umjetnička direktorica, još se nisu javno očitovale o spornoj kolekciji, a poznata pjevačica zasad ne progovara ni o vjenčanju s glazbenim mogulom Jay-Z-jem. Par se, naime, prije nekoliko tjedana vjenčao na intimnoj ceremoniji, a činjenica da Beyonceine obline postaju sve veće potaknula je priče o njezinoj trudnoći, koje su i dalje na razini trača - sve dok se poznati par fotke s vjenčanja i "ekskluzivne informacije" ne odluči prodati medijima, kao što je to ovih dana napravila Mariah Carey, koja će okolnosti brzopletog vjenčanja s Nickom Cannonom ispričati u talk showu poznate Ellen Degeneres.

D.K.