"Prdenje je zabavno, a včasih ogabno smrdi"

Piše:
četvrtak, 29.4.2004. 20:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Prdenje je zabavno, a včasih ogabno smrdi"

TEKST iz naslova nije preuzet iz nekog koprofilskog porno filma, nego iz slovenske knjige za djecu "Knjiga o kakcu".

Knjižica koja već par dana uveseljava hrvatske surfere najsmješnija je stvar koju smo vidjeli u zadnje vrijeme. Našli smo ju na Usenet grupi hr.misc.binaries, a ovom prilikom zahvaljujemo dobroj duši koja ju je tamo uploadala.

Radi se naime o knjizi za djecu o fekalijama, čiji je cilj, pazite sad ovo, educirati djecu i popraviti loš glas na kojem su fekalije.

Da odmah amnestiramo drage nam susjede Slovence, knjiga je djelo švedske autorice, ali slovenski prijevod knjige o tako...uh...neobičnoj temi cijeloj priči daje neodoljiv šarm.

Tema fekalija ili daprostite, govana, obrađuje se uz maštovite sličice i još maštovitije tekstove i pjesmice, naravno "prilagođene" djeci. Kako bi vam donekle opisali atmosferu ove sjajne knjižice, prenosimo tekst jedne od nekoliko pjesmica u knjizi (bez prevoda, tako je zabavnije):

"Iz ritke pride, drekec ni,
vseeno kar močno smrdi,
ga vohamo in slišimo,
vsak hitro ugane, kaj je to!"

Za kraj vam donosimo nekoliko odabranih stranica knjige (kliknite na slike veće rezolucije), a cijelu knjigu možete pogledati na prijateljskim nam stranicama zerumozga.org.


"Najpogsteje prdimo z ritko. Prdenje je zabavno, a včasih ogabno smrdi."


"Pomisli, da bi se vse polno tet in stricev nagnetlo v en prostor in da bi kakali, kolikor bi jim rite dale. Kakšno visoko hiši bi lahko zgradili!"


"Pomisli, da bi ljudji jeli kakce! Prav čudno bi bilo!"

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije